Šie atlikėjai šį šeštadienį surinko daugiausia žiūrovų ir komisijos balų, rašo LRT. Taip pat finale bus pasiūlyta dalyvauti ir vienuoliktajam atlikėjui – grupei „Natas“, kurį bendru sutarimu nusprendė deleguoti ir komisija, ir Lietuvos televizijos atstovai.

Savo nuomonę, kas būtų verčiausi važiuoti į „Euroviziją“, galite pareikšti kolonoje dešinėje! Balsavimas vyks iki šeštadienio.

Absoliuti antrojo pusfinalio nugalėtoja – Rūta Ščiogolevaitė su daina „If I Ever Make You Cry“. Scenoje vyrus iškeitusi į moteris (kariūnus šį kartą pakeitė kalėjimo prižiūrėtojos), Rūta papirko ir žiūrovus, ir komisiją. Joje susirgusio Andriaus Mamontovo vietą šįkart užėmė kompozitorius Žeraldas Povilaitis, taip pat dalyvavo Edita Mildažytė ir Arnoldas Lukošius. „Gal būtų visai neblogai, jeigu didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje šešis bepročius „LT United“ pakeistų šešios kalėjimo prižiūrėtojos?“, – svarstė Edita Mildažytė.

Nors ir negailestingi Augustės įvaizdžio stilistinei eklektikai („Ką čia veikia tortas su treningais?“ – Arnoldas Lukošius), komisijos nariai vis dėlto jai skyrė aukštus balus: Edita Mildažytė ir Arnoldas Lukošius po 10, Žeraldas Povilaitis – 8. Užkulisiuose kalbama, kad finalui Augustė rengia „treninguoto torto“ tęsinį, sudėsiantį visus taškus ant „i“.

„Saulės kliošas“ nusprendė radikaliai pakeisti įvaizdį (gal A. Mamontovo paraginti?) ir neapsiriko: „mokinukės“ įtiko ir žiūrovams, ir komisijai (labiausiai – A. Lukošiui, kuris merginoms skyrė maksimalų įvertinimą).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją