Vieni jau skaičiuoja pelną, kiti giriasi surinkę geriausią komandą visų realybės šou istorijoje, o dalyviai skuba patikinti, kad niekada nedalyvautų konkurentų realybės šou.

Tačiau visuomenė į kepamus televizinius žvaigždūnus žiūri labai skirtingai: šimtai tūkstančių leidžia litukus sms’ams, o „Gravel“ lyderis Tomas Sinickis gi kritikos negaili: „Tai, kad finaliniame „Kelias į žvaigždes 2“ koncerte už Radži balsavo 100 000 žmonių, parodo, kad Lietuvoje yra 100 000 nevispročių“.

Taigi, kas tokiuose realybės šou dalyvauja iš tiesų – talentai, kuriuos reikia saugoti, ar savo vietos gyvenime niekaip nerandantys svajotojai, sužavintys pilkąsias mases? Norėdami vis tik sužinoti, kas jie išties per žmonės, esamų ir būsimų žvaigždūnų paklausėme:

1. Kas yra tavo muzikos idealas? 2. Ar tikrai T. Sinickis iš „Gravel“ teisus sakydamas, kad 100 000 balsų už Radžį reiškia, kad Lietuvoje yra 100 000 nevispročių?

3. Apie konkurentų realybės šou...

Merūnas

1. Pavarotis, Domingas. Į šiuos žmones aš visada lygiavausi. Labiau į Pavarotį. Jo balso sodrumas, tembras man artimesni.

2. Turbūt jis viską taip nori paprasčiausiai išpūsti. Tai skonio reikalas, yra grupė žmonių, kurie nori klausytis paprastos, nesudėtingos muzikos. Nežinau, kodėl jis taip pasakė, gal bijo konkurencijos (juokiasi). Radži turi savo charizmą, savo judesiais paperka žmones, ko kiti nemoka. Yra tokių atlikėjų, kurie vieni scenoje. Radži daro šou ir žmonėms tai patinka. (O kaip vertinat jo muzikinius duomenis?). Manau, vaikystėje jis daug padarė, jei net su Noreika turėjo galimybę padainuot. Gal vėliau jis nesitobulino, todėl jo balsas truputį dreba, bet dabar jau nieko nebepadarysi.

- Ar dalyvautum muzikiniame realybės šou „Dangus 2“? - Ne... turbūt, nes jau šito atsikandau. Patikėkit, dalyvauti realybės šou labai sunku. Ėjau todėl, kad buvo mintis išgarsėti. Pasirinkau „Kelią į žvaigždes“, nes šis šou turėjo didesnius reitingus. Nemanau, kad „Dangus“ yra daug profesionalesnis šou. Be to, „Kelias į žvaigždes 2“ parodė, kad ir čia daug profesionalumo, turėjom daug gerų ir profesionalių mokytojų.

Radži

1. Net nežinau, gal Stasys Povilaitis. Jis man patinka, klausausi jo dainų, gražiausia - „Švieski man vėl“. Norėčiau su juo padainuoti.

2. Nežinau, gal jis pats nevisprotis. Aš net nežinau, ką pasakyti. Man tai... tokių metų vyras ir taip šneka, tai aš nežinau...

- Ar dalyvautum muzikiniame realybės šou „Dangus 2“? - Tikrai ne, nes man nepatinka „Dangus“. Nepavykęs projektas ir tiek. (O tai, kad sakoma, „Dangus“ profesionalesnis, o „Kelias į žvaigždes“ populiaresnis, tiesa ar ne?). Profesionalumo galima ir mokykloje išmokti. „Kelyje į žvaigždes“ yra ir populiarumas, ir profesionalumas. Koncertų daugiau, čia ir profesionalu, ir tiesiai į eterį išeini.

Marius

1. Ne iš Lietuvos – Džordžas Maiklas, o iš Lietuvos Linas Adomaitis. Jų labai nereali balso technika. Virtuoziškai varo.

2. Žmones papirko tai, kad jis ten nuskriaustas buvo. Nežinau, gaila žmogaus. Bet dainavimas, tai nežinau. Ten jokio dainavimo nėra. Šiaip talentų Lietuvoje yra labai daug, tik juos reikia pastebėti. Nereikia žiūrėt į užsienį ir ieškot kitų, yra ir čia.

- Ar dalyvavai muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ atrankoje? - Ne, nes neleido kai kas. Nenoriu sakyt. (Mergina...?) Gal. (Kodėl?). Todėl, kad pavydi. Draugės jau nebėra, todėl aš čia. Dėl „Dangaus“ ir paliko. Buvo žiauriai, sunku, bet viena praradau, vieną gavau.

Agnė

1. Nėra tokio.

2. Aš manau, kad jis įeina į tą skaičių, nes pačiam reikia tokiu būti, kad taip pasakyti. Žmogus tiesiog netelpa į savo kailį, jis norėjo įžeisti Radži ir tokiu būdu save pakelti.

- Ar dalyvautum muzikiniame realybės šou „Dangus 2“? - Nežinau, nesutikčiau, nes man nepasiūlytų. Būtų kvaila siūlyti jau truputį žinomam žmogui. O šiaip bet kuriuo atveju vis tiek rinkčiausi „Kelias į žvaigždes“, nes man šitas šou jaukesnis ir įdomesnis. Apie „Dangų“ kažkodėl niekada net nesusimasčiau. (Sakoma, kad „Dangus“ – profesionalumo, o „KĮŽ“ populiarumo šou. Ar, jūsų nuomone, tame yra tiesos?). Tiek profesionalumas, tiek populiarumas negali būti visiškai atskiri dalykai. Padaryti blogai tai irgi šioks toks profesionalumas, nes paskui žiūri, darai išvadas. Žiūrint, ko žmonės eina į realybės šou. Ir tas pats Minedas – nėra, ką klausyti, bet yra į ką pažiūrėti.

Adelija

1. Šiuo metu Mariah Carey. Kažkada buvo Britney Spears, patiko toks lengvas popsas anksčiau. O Mariah tiesiog stipraus balso savininkė ir mano idealas. Manau, kad kaip asmenybė ji taip pat nuostabi.

2. Čia tiesiog jo nuomonė, nemanau, kad kiekvienas galėtų su tuo sutikti. Aš nesutinku su tuo, nes vienam patinka tas, kitam patinka kitas, kiekvienas turi savo idealą. O tai, kad jis taip sako už visus, yra neteisybė.

- Ar dalyvavai muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ atrankoje? - Ne, nedalyvavau. Nežinau, man „Kelias į žvaigždes“ nelabai patinka. Pasižiūrėdavau kartais, bet netraukdavo ir tiek. Manau, tiesa, kad „Danguje“ daugiau profesionalumo, o „Kelyje į žvaigždes“ populiarumo. Šiuo atveju man svarbiau profesionalumas.

Grūdas

1. Daugmaž esu melomanas, todėl mano idealas yra pati muzika.

2. Na, jei tuos garbaus amžiaus žmones galima pavadinti nevispročiais... (Nori pasakyti, kad už jį balsavo dauguma garbaus amžiaus žmonių?). 70 – 80% procentų taip. O šiaip Radžis yra lietuviškasis Lenonas. Jo talentas – charizma. Kadangi aš jį pažįstu, žinau, kokį malonumą jis jaučia būdamas scenoje, todėl pamirštu, kad man nepatinka, ką jis daro.

- Ar dalyvautum muzikiniame realybės šou „Dangus 2“? - Jei nebūčiau dalyvavęs „Kelyje į žvaigždes“, dalyvaučiau „Danguje“. Kodėl pasirinkau „KĮŽ“? Nes nesinorėjo laukti, dėti kažkokių vilčių, kad bus dar kitas realybės šou. Savotiškai tiesa, kad „Dangus“ yra profesionalumo, o „KĮŽ“ populiarumo šou, bet ir ten, ir ten yra profesionalių faktų. Man „Dangus“ labiau patiktų tik dėl to, kad ten buvo daug gyvo garso, o čia šou daugiau.

Soliaris

1. Labai daug idealų. Pavyzdžiui, Crage Davide, Justin Timberlake.

2. Kiekvienas turi savo stilių. Galbūt jie tik tiek gali, bet gal jie kitaip įdomūs ir dėl to pateko į realybės šou. Galbūt ten nebuvo superiniai vokalai, bet, pavyzdžiui, puikiai dainavo Merūnas, ir aš nieko blogo negaliu pasakyti apie juos.

- Ar dalyvavai muzikinio realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“ atrankoje? - Ne, nes nelabai mane išleisdavo buvęs vadybininkas. Tačiau, manau, kiekviename realybės šou galima atsiskleisti. Yra sakoma, kad „KĮŽ“ yra daugiau pinigų darymas, bet juk viskas yra pinigai.