Ir žiūrovams, ir komisijai patikę "Slapjack" liko penkti. Į ketvirtą vietą daugiausia žiūrovų balsų dėka iškopė "Sweetness Theory" "Save me".

Penketuke nėra grupės „Natas“, kuriai buvo palankūs visi komisijos nariai - Andrius Mamontovas, Aidas Puklevičius ir Arnoldas Lukošius – skyrę atitinkamai 12, 10 ir 8 balus. Žiūrovai „Natui" buvo kur kas mažiau palankūs. Jų lentelėje grupė užėmė tik septintą vietą.

Be „Nato", „Eurovizijos“ vartai užsidarė grupėms „U-soul“, „Stringaj“, „Barbė–Q“, „Onsa“, „The Road Band“ bei duetui „Edita & Erika“.

Tuo tarpu viena iš žiūrovų favoritų Aistė Pilvelytė iš komisijos gavo pylos ne mažiau, negu per „raudonųjų“ turą – ir dėl neišlaikytos tonacijos, ir dėl garsaus tėvo priekaištų komisijos nariams.

Visiškos autsaiderės šį kartą - dvynukės Edita ir Erika, nesurinkusios nė vieno balo. Ką jos norėjo pasakyti dainoje apie meilę „Something About Love", nesuprato nei komisija, nei žiūrovai.

Kita daina apie meilę, „Lust and Sexy Shaddows", kurią atliko „Slapjack", pasirodo, buvo skirta Paris Hilton. Grupės humoras neliko neįvertintas – Arnoldas Lukošius jai skyrė antrąją vietą.

Primename, kad iki Eurovizijos finalo Lietuvoje liko dvi savaitės. Finale, kuris įvyks kovo 3 dieną, LRT studijoje, dėl galimybės atstovauti Lietuvai “Eurovizijoje” kovos 10 finalistų.

Renginio organizatoriai nusprendė finalą dalinti į dvi dalis. Pirmojoje visų finalistų pasirodymai, žiūrovų bei komisijos balsavimai, po kurių paaiškės 3 geriausieji atlikėjai. Antrojoje dalyje 3 favoritai kausis paskutinėje kovoje, dar kartą atlikdami savo dainas.

Taip žiūrovams bus lengviau apsispręsti, kuris dalyvis yra iš tikrųjų vertas vykti į “Euroviziją 2007” Suomijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją