Kaip rašoma klubo pranešime spaudai, jų muzikinio šturmo preliudija taps italų projekto „Michael Jackson Tribute“ pasirodymas. Komandos lyderio Marco istorija intriguoja – vardan to, kad kuo labiau panešėtų į savo dievaitį M. Jacksoną, vaikinas ryžosi 14-ai sudėtingų plastinių operacijų.

Vakarėlio dalyviai galės patys įvertinti ne tik pasiektą išorinį panašumą – Marco pripažintas tobuliausiu popmuzikos karaliaus antrininku visame pasaulyje, – bet ir jo bei kitų komandos šokėjų choreografijos įgūdžius, kurie nemaž nenusileidžia M. Jacksono plastikai.

„Mixteam“ komandos diskžokėjai Lynnie ir Sun, kurie apšildys publiką, bei viliokėmis kupidonėmis pavirtusios go go šokėjos atvers vartus į sielų muzikos rojų, kuriame melodingais purslais meilę skleis Lietuvos publikos ilgai lauktas trio „Flash Brothers“.

Žurnalo „DJ Mag“ sudaromame populiariausių pasaulio diskžokėjų šimtuke „Flash Brothers“ pernai padarė stulbinamą šuolį per 43 pozicijas ir užėmė 23-ąją vietą. Izraelio šokių muzikos pionieriai pasirodymui Vilniuje rengia setą bei gyvai atliekamos elektroninės muzikos programą.

Tai bus pirmasis komandos, kurios gastrolių grafiko tinklas aprėpia visą Žemės rutulį, pasirodymas Baltijos šalyse.

Iš Nazareto miesto kilę diskžokėjai ir prodiuseriai Ruven, Ilan ir Shmuel Flaishleriai susieti ne tik kraujo giminystės ryšių, bet ir panašaus požiūrio į muziką. Mėgstamiausia jų stilistika – tai progressive house, progressive trance bei devintojo dešimtmečio electro house efektingi deriniai. Jauniausias iš brolių, Shmuel, daugiausia užsiima kūryba ir prodiusavimu, o vyresnieji Ilan ir Ruven dievina didžėjavimą ir rūpinasi vadybos reikalais.

Tačiau per vakarėlius jie veiklos nesidalija ir prie pulto dirba trise.

Klubinės muzikos mėgėjai puikiai prisimena „Flash Brothers“ 2004-ųjų hitą „Amen“, kuris pakilo į populiariausių sezono kompozicijų dvidešimtuką klubinės kultūros vasaros sostinėje Ibicoje bei užėmė 75-ąją poziciją oficialiuose Didžiosios Britanijos populiariausių dainų sąrašuose. Šis kūrinys įtrauktas į mažiausiai septynis albumus, išleistus Anglijoje, Kanadoje ir Italijoje, pavyzdžiui, populiariuosiuose rinkiniuose „Ministry of Sounds Summer 2004“ ir „The Annual 2005“.

„Flash Brothers“ kūrybą mielai groja autoritetingiausi klubinės muzikos veikėjai: Paul Oakenfold, Tiesto, Sasha, John Digweed, Pete Tong, Danny Tenaglia, Armin van Buuren, Paul van Dyk, „Deep Dish“, Dave Seaman, Steve Lawler, Satoshi Tomiie, Nick Warren, Hernan Cattaneo, James Zabiela ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją