Pasak jo organizatorių - įrašų kompanijos "Bomba" alternatyvios muzikos padalinio "Dangus", tai svarbiausias tokio pobūdžio festivalis Baltijos šalyse.

Tradiciškai festivalyje, be gausių muzikinių kolektyvų pasirodymų, vyks originalios paskaitos, videofilmų ir įvairių meno projektų peržiūros, parodos, kūrybinės laboratorijos, modernaus ir ritualinio šokio pasirodymai, amatų demonstravimas ir kita.

Žiūrovus festivalio "Mėnuo Juodaragis" programa nustebins ne viena naujove - koncertai ir didžėjų pasirodymai vyks net trejose vietose, o labiausiai akcentuojamomis festivalio temomis šiemet bus senovės Prūsijos kultūra ir ritualinis šokis.

Senuosius ir naujuosius laikus sujungs daugybė muzikinių srovių - neofolkas, autentiškasis folkloras, gotikinė, industrinė, genčių, avangardinė, "ebm", "ambient", "noise" stilių muzika. Šiuo metu jau patvirtinti šie festivalio dalyviai: "Moon Far Away" (Rusija), Risa Zvejnieki (Latvija), Eva (Lenkija), Tiermes (Suomija), atlikėjai iš Lietuvos - "Atalyja", "Sedula", "Rugiaveidė", "Žalvarinis", "Kūlgrinda", Goshtauta", "Žvaigždenija", "Spanxti", "iTi", didžėjai Maliboo, Sedu, Neofolk, Shnaresys, Android, Shock ir kiti.

Bilietas visoms 3 dienoms kainuos 25, vienai dienai - 15 litų. Bilietai bus parduodami tik festivalio dienomis Sudeikiuose. Festivalio teritorijoje taip pat veiks kempingas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją