Pasak pranešimo spaudai, ši grupė taip pat nuolat kartojo, „būsiu kas tik nori, tik šeši nebūsiu“, – tačiau pernai jų, deja, niekas nepaklausė.

Šešta Lietuvos vieta Eurovizijoje „Mėsai“ sukėlė depresiją ir norą valgyti. „Kai priaugau pakankamai (virš)svorio, nusprendžiau – kadangi Zvonkė sukūdo ir kovoti Eurovizijoje neketina, šiais metais papais dainuosiu aš ir užkariausiu Helsinkio bei Višinskio širdis“, – grąsino „Mėsos“ lyderis.

Kuo gi „Mėsa“ yra tokia ypatinga?

„Dar yra sakoma, kad mėsa – pagrindinis geležies šaltinis, todėl mūsų euroviziniame hite yra daug sunkiojo roko“, – kūrybos virtuvės paslaptimis dalinosi grupė.

Hm, galbūt tai „Lordi“ įtaka? „Nieko panašaus“, – prieštarauja grupės gitaristas Al Metal – „mes grojame seniau nei lordžiai – bent jau seniau, nei jie yra žinomi“.

„Be to, jie nei pirmi, nei paskutiniai, kurie naudojo gitaras, kostiumus ir kaukes; Ruslana vaidino Kseną, broliai Olsenai – akustinę ZZ Top parodiją, Dana International – moterį, o ABBA – britų armijos transvestitus prie Vaterlo“, – antrina Pilkis Mėsa.

Panašu, kad rokas ir kaukės Eurovizijoje iš tiesų nėra naujiena. Tačiau daina apie salotų žalą organizmui – tikrai taip.

„Žodžius šiai dainai parašiau jaučio krauju ant servetėlės steiko bare“, – atvirauja Pilkis – „tai bandymas išgelbėti draugą, kurio mergina buvo tikra karvė!“

„Ji bandė atversti mūsų klavišistą į veganizmą. Todėl scenoje mes savo šou ir žodžiais bandysime daryti priešingai“, – tokie paskutiniai žodžiai lekia iš Pilkio lūpų.

Beje, šviežiasis „Mėsos“ kūrinys Eurovizijai vadinasi „Bad Salad Ballad“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją