Ankstesnį vaizdo klipą „Lemon Joy“ buvo nufilmavę dar 1998 metais dainai „Tavo draugas“. Didelio dėmesio buvo sulaukęs 1997 metais „Lemon Joy“ su Irma nufilmuotas vaizdo klipas dainai „Balta meilė“.

Nors nuo tada grupė išleido albumus „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ bei „REstart“, tačiau vaizdo klipų naujoms dainoms sukurta nebuvo. Po ilgos pertraukos pasirodantį naują „Lemon Joy“ vaizdo klipą „Viskuo tikiu“ prodiusavo agentūra „M.P.3“, režisavo ir sumontavo video gamybos studija „Creator“.

Vaizdo klipe „Viskuo tikiu“ užfiksuoti koncertiniai grupės pasirodymo vaizdai papildyti naktinio miesto planais ir dviejų žmonių tarpusavio konfliktu.

„Nufilmuoti vaizdo klipą planavome jau seniai – ketinome tai padaryti kuriam nors iš pirmųjų naujojo albumo singlų, tačiau vėliau filmavimui pasirinkome dainą „Viskuo tikiu“. Tai yra viena agresyvesnių grupės dainų per visą istoriją, todėl nusipelno turėti video versiją“, šypsojosi „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas.

Praėjusiais metais „Lemon Joy“ sėkmingai sugrįžo į lietuvišką muzikos padangę su naujomis dainomis ir albumu „1210“. Po septynerių metų pertraukos išleidę studijinį savo naujų dainų albumą „Lemon Joy“ laimėjo apdovanojimą už sėkmingiausią sugrįžimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją