„Kilo noras sudainuoti savo tėvų jaunystės dainas. Kai buvau maža, tėvai jas dažnai dainuodavo. Dabar aš jau nebe maža mergaitė, pasikeitė laikai, užaugo naujoji karta. Pasirinkau šias dainas todėl, kad noriu, jog jaunimas susipažintų su vyresnės kartos laikų šlageriais, kurie labai gerai skamba ir šiandien“, – „Muzikos savaitei“ sakė Atlanta.

Ji taip pat pažymėjo, jog dainos turės naujas spalvas, savitą skambesį, kuris neabejotinai sudomins jaunimą, o vyresniems klausytojams sukels malonius nostalgiškus prisiminimus. Albume „Jaunystė“ bus galima išgirsti kiek primirštas, bet iki šiol gerai žinomas dainas: „Saulėlydis Tėviškėje“, „Laumės Juosta“, „Prie pasakų miesto“, „Jaunystė“, „Bėk žiemuže“, „Palanga“, „Ilgiuosi Paukščių“, „Sugrįžtanti gulbė“, „Mėlynake Rasa“.

Atlanta pažymėjo, jog albume - net keli jos mokytojo, kompozitoriaus Miko Vaitkevičiaus kūriniai.

„Šios dainos skirtos gerbiamam Mikui Vaitkevičiui prisiminti. Gerbiu Jį kaip asmenybę, kompozitorių ir mokytoją. Buvo išties nepakartojamas žmogus“, – kalbėjo Elena Puidokaitė. Ji taip pat pridūrė, jog šio žmogaus atminimas ilgai bus visų mūsų širdyse, o svarbiausia – populiariose dainose.

Atlanta džiaugiasi netrukus pasaulį išvysiančiu albumu, tačiau kukliai nutyli apie asmeniniame gyvenime vykstančius pokyčius. Kalbama, jog jausmuose paskendusi dainininkė laukiasi pirmagimio: „Pasakoti apie tai nesiruošiu, tai yra itin asmeniškas ir intymus klausimas, tai – mano gyvenimas“, – sakė E. Puidokaitė.

Dvidešimt penkerių atlikėja prieš metus prisipažino, jog tikrai labai nori mylimo žmogaus vaiko ir tikrai ištekės iki 30-ties metų. Taip pat pridūrė, kad ir kokie pasikeitimai nutiktų asmeniniame gyvenime, ji neapleis savo, kaip dainininkės karjeros, nes tai - tikrasis jos pašaukimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją