„Visi labai pavargome, nes iš tiesų buvo labai sunku atrinkti tuos 14 talentingiausių. Visi jie buvo labai „faini”, talentingi, įdomūs ir skirtingi“, - po 8 valandas trukusios finalinės atrankos pasakojo realybės šou prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas.

Iš daugiau nei 2 tūkst. anketas atsiuntusių pretendentų į realybės šou superfinalą po 4 Lietuvos miestuose vykusių atrankos turų pateko tik 36 laimingieji. Po finalinės atrankos, kuriai daugelis dalyvių ruošėsi itin rimtai ir praleido ne vieną bemiegę naktį, į „Tango TV” muzikinį realybės šou „Dangus 2” pateko tik 14 duetu trauksiančių jaunuolių. Dar buvo atrinkti 5 talentai, pasirodysiantys jau įsibėgėjus šou.

„Pagrindinis atrankos principas: skirtingų charakterių ir skirtingos išvaizdos žmonės, turintys skirtingą muzikinį skonį. Svarbiausia – spalvinga publika, nes tai ne tik muzikinis, bet ir realybės šou. Jame turi būti ir muzikos, ir juoko, ir intrigų, ir ašarų, ir meilės romanų“, - aiškino S. Urbonavičius.

7 vyrus ir tiek pat 18-24 metų amžiaus moterų akylai stebėjo, vertino ir galiausiai atrinko beveik visa projekto kūrėjų komanda, dainininkas Jurgis Didžiulis ir patariamasis balsas „Viasat“ grupės atstovas Rytų Europai Laurynas Šeškus.

Kai kurie pramogų pasaulio atstovai, tarp kurių buvo prodiuseris Egmontas Bžeskas, dainininkas Donatas Baumila ir kiti, į finalinę atranką atklydo neoficialiai – tiesiog smalsumo vedini.

Sausio pabaigoje startuosiančio projekto „Dangus 2“ prizas kol kas dar nėra įvardytas, tačiau realybės šou prodiuseris S. Urbonavičius pažadėjo, kad jis bus paskelbtas šou prasidėjus. „Danguje ne viskas matuojama pinigais“, - užsiminė prodiuseris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją