Į „Global NY Circus” šįkart „Happyendless DJs“ atvyks trise - be A. Alien ir Benua pasirodys MC Secondman (Saulius), jau 2 metus priklausantis šiai komandai.

„Jis pakeri savo vokaliniais gebėjimais, nevaržomais idėjų proveržiais. Sauliaus vokalas sugeba išlaisvinti tą agresyvų liūtą ar liūtę, kurie tyliai laukia pasislėpę kiekvieno sieloje, o pasitaikius momentui šoka iš narvo, kad parodytų savo letenas bei dantis tiems, kas šokių aikštelėje jaučiasi aukomis, nes abejingumui tuomet tiesiog nebūna vietos”, - pranešime spaudai šypsosi Benua.

MC Secondman balsas skambės ir naujajame „Happyendless” albume, prie kurio kolektyvas daug dirba pastaruoju metu.

2006 – ieji šiems diskžokėjams buvo produktyvūs: „Turėjom labai daug pasirodymų įvairiose scenose, išleidom ne vieną gerų atsiliepimų bei parašų po leidybinėmis sutartimis sulaukusių remiksų. Vienas iš didžiausių pasiekimų yra tai, kad Paris&Swain „Tykes Grooves“ Andriaus Alien ir Mindaugėlio remiksas buvo išleistas visiems šokių mylėtojams žinomoje Dave Seamano įrašų kompanijoje „AudioTherapy“, - pasakoja Benua.

Be pagrindinėje salėjė skambėsiančio galingo „Happyendless“ muzikos užtaiso senuosius metus išlydėti padės ir „Baltijos cirkas“, kurio įspūdinguss pasirodymus regėjo vokiečiai, švedai ir kitų Europos šalių gyventojai.

„Cirkas – ratas, kuriame visada vyksta kažkas neįprasto, nekasdieniško, ypatingo. Klube „Global“ tą naktį pasirodys profesionalūs, aukštos kvalifikacijos, originalaus meno artistai: fakyrai, klounai, žonglieriai...“, - pasakoja cirko direktorius Petras Variakojis, vienintelis Pabaltijo šalyse turintis Rusijos cirko meno akademijos akademiko vardą.

Tad „Global NY Circus“ – pulsuojantys muzikos ritmai ir nepamirštami, dinamiški cirko artistų pokštai. Na, o Benua visiems siūlo receptą 2007 – iesiems sutikti: „Geriausia atsiduoti „viską sau leidžiu” bangai ir pajusti Naujuosius visu savo vidumi bei išore“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją