Dvi dailę studijuojančios studentės, pasivadinusios Erin ir Mishki, sukūrė interneto svetainę adresu
, kurį pačios vadina „kvailiausiu puslapiu pasaulyje apie du lietuvius“. Merginos teigia sukūrusios šį puslapį ne todėl, kad nemėgsta „LT United“ narių ar nori iš jų pasišaipyti. „Šis puslapis bus geras arba blogas dalykas. Nepaisant to, tai tik įrodo mūsų meilę jiems“, – rašoma interneto svetainėje. Beje, puslapyje naudojamos Lietuvos vėliavos spalvos.

Sugalvojo pravardes

Studentės sako, kad ir kiti „LT United“ nariai yra fantastiški, tačiau joms labiausiai patinka Viktoras ir Marijonas, kuriuos jos net norėtų perkelti iš Lietuvos į Australiją.

M.Mikutavičių išradingosios merginos čia praminė Beardy (liet. – barzdotas), o V.Diawarą – Ponitail (liet. – arklio uodega).

Apie Marijoną ir Viktorą fantazija trykštančios Erin ir Mishki prikūrė išgalvotų bei sunkiai atpasakojamų istorijų ir netgi eilių, čia galima rasti lietuvių muzikantų piešinių bei nuotraukų, ekrano užsklandų su jų atvaizdais.

„Kartą gyveno lietuvis su barzda, jo judesiai buvo keistoki. Jis dainavo su nugalėtojais, kurie nebuvo naujokai <...>. Kitas lietuvis užsiaugino arklio uodegą“, – tokias eiles apie Marijoną ir Viktorą galima rasti šioje keistoje interneto svetainėje.

Sukūrė vaizdo klipą

Tinklalapyje galima rasti merginų sukurtą animacinį „LT United“ dainos „We Are The Winners“ vaizdo klipą, kuriame lietuvių muzikantai virto įvairiais jūros gyviais.

Nors fone skamba originali dainos versija, australės sukūrė ir šmaikščius titrus, kur žodžiai rimuojasi panašiai kaip originale.

Merginos teigia, kad vaizdo klipą susuko per 4 dienas, nors tuo sunku patikėti, nes jis nupieštas ir sumontuotas itin profesionaliai.

Juokingas puslapis

M.Mikutavičius, apie šį puslapį sužinojęs iš L.T. žurnalistų, sakė esąs maloniai nustebintas. „Gaila tik, kad šį puslapį sukūrė ne AC/DC nariai, kurie irgi yra australai, bet šiaip malonu, – juokėsi dainininkas. – Dabar lieka tik laukti pakvietimo į Australiją“. Jo nuomone, puslapį sukūrusios merginos yra gerokai „pačiuožusios“, kitaip tokių dalykų nesugalvotų.

Apie šį tinklalapį iki L.T. žurnalistų skambučio nieko nežinojo ir V.Diawara-Vee, tačiau pažiūrėjęs jį negailėjo komplimentų merginoms iš Australijos. „Labai linksmas ir juokingas puslapis. Merginos iš tiesų „prie bajerio“, – kvatojo „Skamp“ lyderis.