Miniatiūrinės patalpos vis vien talpins labai nedaug žmonių, tik apie aštuoniasdešimt išrinktųjų, rašoma „Involved“ pranešime spaudai.

Pirmadienį, gruodžio 11 dieną, festivalį pradės sparčiai populiarėjantis dainuojantis elektroninės muzikos entuziastas Golden Parazyth iš Kauno.

Antradienį, gruodžio 12, pasirodys gerai žinomas prodiuseris ir instrumentininkas Paulius Kilbauskas, grojantis bosine gitara, elektriniu kontrabosu, gitara, dombra ir klavišiniais. Sukūręs pripažinimą užsienyje pelniusius muzikinius projektus „Overtone“, „Dublicate“ ir „Bango Collective“, buvęs populiarios grupės „Empti“ vadovas pristatys dub, drum'n'bass, hiphop ir kitus stilius apjungiančią programą.

Trečiadienį, gruodžio 13, Urban Junior iš Ciuricho pademonstruos sugebėjimą vienu metu dainuoti ir groti gitara, būgnais bei sintezatoriumi. Šveicaras kuria muziką, kurioje susilieja tokie iš pažiūros tolimi muzikos stiliai kaip pankrokas, bliuzas ir electroclash.

Ketvirtadienį, gruodžio 14, panašiai apsiginklavęs į Vilnių atvyksta ir King Automatic iš Prancūzijos, greta solinės „žmogaus-orkestro“ karjeros grojantis būgnais grupėje „Thundercrack“.

Penktadienį, gruodžio 15-ąją, publika išgirs vieno iškiliausių mūsų džiazmenų būgnininko ir perkusininko Vladimiro Tarasovo pasirodymą. Šis visapusiškas menininkas, daug metų propaguojantis perkusinę muziką, pakeri klausytojus būgnų ir įvairių, dažnai paprasčiausių mušamųjų instrumentų, garsų turtingumu ir įvairove.

Gruodžio 16 d. Didžiausia „One Man Band Festival“ užsienio žvaigždė Reverend Beat-Man iš Šveicarijos neatsitiktinai vadina save pamokslininku. Jo pasirodymai – tai tarsi pasakojimai apie gyvenimą ir dialogai su klausytojais. 17 metų vadovavęs žymiausiai Šveicarijos garažinio roko grupei „The Monsters“, Beat-Manas liko ištikimas primityviam, netašytam skambėjimui. Jo pamokslų muzikinį foną sudaro sprogstamas gospel, bliuzo ir primityvaus rokenrolo mišinys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją