Šio renginių ciklo programa formuojama orientuojantis į kokybiškos, aukščiausios klasės house muzikos gerbėjus, pranešime spaudai rašo organizatoriai.

„Iki šiol bet kuriame žemės kampelyje laukiamas Dimitri From Paris kvietimų į Lietuvą atsisakydavo. Ne paslaptis, kad šis atlikėjas yra pagarsėjęs itin aukštais reikalavimais, keliamais koncertinėms erdvėms, į kurias yra kviečiamas“, – sakė prancūzų žvaigždės viešnage besirūpinantis „Glam Gallery“ prodiuseris Ignas Vanagas.

Pasak jo, ši kontroversiška, tačiau nepaprastai talentinga asmenybė nekoncertuoja masiniuose renginiuose ir renkasi tik išskirtinius, rafinuota aplinka pasižyminčius klubus. Tuos, kuriuose gali užmegzti artimesnį ryšį su publika, sugebančia įvertinti subtiliai kintančius jo atliekamos muzikos emocinius niuansus.

Paryžiaus šokių muzikos ambasadorius Dimitri From Paris, kuriantis garso takelius Chanel, Yves Saint Laurent, Jean – Paul Gaultier mados namams, pasižymi savitu disco ir funk motyvų kupinu muzikiniu braižu. Garsių pasaulio atlikėjų kūrinius remiksuojantis (šokių muzikos versijas kuriantis) diskžokėjas ir prodiuseris išsiskiria savo seksualiu dendišku stiliumi ir drąsiais sprendimais. Jo įrašytose kompaktinėse plokštelėse ir gyvai atliekamose programose galima išgirsti pačių įvairiausių muzikos krypčių motyvų.

Dimitri From Paris yra sukūręs naujas tokių skirtingų atlikėjų, kaip Bjork, James Brown, „New Order“, Quincy Jones kūrinių versijas. Lietuvos šokių muzikos mėgėjams geriausiai žinoma paryžiečio sukurta versija „Stardust“ kūriniui „Music Sounds Better With You“. Ja prieš kelerius metus buvo pradedamas ir baigiamas vos ne kiekvienas Vilniaus klubuose vykęs šokių muzikos renginys.

Dimitri From Paris, savo vakarėlių svečius priverčiantis pamesti galvą ir pamiršti laiką, neseniai gavo oficialų Prancūzijos vyriausybės teikiamą Menų ir raštų riterio (Knight of the Arts and Letters) laipsnį – tai pirmasis tokio įvertinimo nusipelnęs diskžokėjas. Savo šou atidarymui Paryžiuje jį neseniai pasirinko Madonna.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją