Savo naujausio turo koncertuose „Camouflage“ atlieka per dvidešimt kūrinių iš naujausio ir senesnių grupės albumų, pranešime spaudai rašo „M.P.3“. Vilniuje įvyksiančiame koncerte nuskambės grupę išgarsinusios dainos „Love Is A Shield“, „The Great Commandment“, „One Fine Day“, „Strangers‘ Thoughts“, „Suspicious Love“ ir kiti hitai.

Grupė sugros ir naujausio albumo singlus - „Motif Sky“, „Something Wrong“, „We Are Lovers“. Scenoje žiūrovai išvys keturis muzikantus – visiems pažįstamą „Camouflage“ trijulę Marcusą Meyną, Oliverį Kreyssigą ir Heiko Mailę papildys kviestinis būgnininkas.

Rugpjūčio pabaigoje išleidę savo septintąjį studijinį albumą „Relocated“ ir singlą „Motif Sky“ „Camouflage“ muzikantai savo naujausią programą pirmiausia pristatė gimtojoje Vokietijoje, vėliau apsilankė kaimyninėse Austrijoje ir Šveicarijoje.

„Jau pirmieji turo koncertai parodė, kad žmonėms patinka mūsų naujos dainos. Publika labai entuziastiškai nusiteikusi, todėl neabejoju, kad ir kitose šalyse klausytojai pajus mūsų naują jėgą“, - žadėjo grupės vokalistas Marcusas Meynas.

Jo teigimu, Centrinėje ir Rytų Europoje yra daug „Camouflage“ gerbėjų, todėl visų pirma grupė suplanavo savo pasirodymus tose šalyse, kurios jiems paliko įspūdį iš ankstesniojo turo. Prieš dvejus metus „Camouflage“ pasirodymas Vilniuje tapo didele švente Lietuvos melomanams. Tąkart sausakimšai užpildytoje „Forum Palace“ salėje „Camouflage“ surengė beveik dviejų valandų trukmės koncertą, į kurį buvo išpirkti visi bilietai.

Įkvėpti sėkmingo pasirodymo muzikantai pažadėjo, kad organizuodami kitą turą vėl atvyks į Lietuvą su koncertu ir šio pažado nepamiršo. Grupės nuomone, prieš dvejus metus Vilniuje vykęs koncertas buvo pats geriausias jų ankstesniame ture, todėl jie su malonumu grįžta į Lietuvą.

„Atvykstame gerai praleisti laiką ir norime, kad klausytojams būtų smagu kartu su mumis“, - lūkesčiais dalinosi „Camouflage“ vokalistas Marcusas Meynas, iš ankstesnio koncerto Vilniuje labiausiai prisimenantis puikų priėmimą, puikią publiką ir skanų maistą.

Grupės nariams atmintyje taip pat išlikęs vieno iš „Camouflage“ narių Heiko Maile pamestas ir kitą dieną sėkmingai praeivio gatvėje rastas ir grąžintas pasas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją