Pasak Viktoro, vienas didžiausių "Skamp" pliusų, kad jie nebijo eksperimentuoti. "Erika gali atlikti visų stilių muziką ir tai daro kokybiškai, - sakė muzikantas. - Nesame "profai", tačiau, kai mums talkina profesionalai - rezultatas būna puikus, nes sumaišome tai, ką jie moka, ir tai, ką mokame mes".

Profesionalius muzikantus, Viktoro manymu, su jais groti traukia rimtas "Skamp" požiūris į muziką ir grojimo laisvė. Nėra stiliaus, kurio albumo "Green" kūrėjai nenorėtų išbandyti, tačiau jie teigia, kad turi ribas.

"Yra gera muzika ir bloga muzika, visai nesvarbu kokiu - repo, džiazo ar klasikos stiliumi ji atlikta, - kalbėjo Viktoras. - Pasaulyje yra tokia tendencija, kad grupės groja sumaišytų stilių muziką ir mes esame šios pakraipos atstovai Lietuvoje. Tačiau šito nenorime niekam primesti: kiekvienas turi savo nišą, mes savąją suradom. Esame viskam atviri ir viską stengiamės daryti kokybiškai".

Beje, netrukus sulauksime stulbinančių naujienų iš "Skamp" stovyklos, kurių jie dar nenorėjo išduoti. Galimas daiktas, kad šios žinios visus pasieks šią savaitę arba kitos pradžioje. Grupės gerbėjų dėmesiui - "Skamp" tebekeliauja po Lietuvos mokyklas: gegužės 3 d. jie koncertuos Kauno Urbšio gimnazijoje, gegužės 4 d. - Utenos Šapokos gimnazijoje, o gegužės 5 d. - Jonavos Senamiesčio gimnazijoje.