Pasak pranešimo spaudai, Latvijos diskžokėjų TOP 50 dalyvavo beveik 200 daugiau ar mažiau žinomų diskžokėjų iš visos Latvijos. Renginio metu tinklalapis Clubbers.lv gavo per tūkstantį balsų.

Susumavus šiuos balsus, sudarytas 50 geriausių diskžokėjų, kuriuos labiausiai palaikė balsavusieji, sąrašas, kuriame iškyla visai nauji ir Lietuvoje mažai pažįstami vardai.

Matosi tendencija, kad nauja karta atlikėjų ne tik dalyvauja įspūdinguose pasirodymuose, bet ir susilaukia pripažinimo. Pateikiame Latvijos diskžokėjų TOP 10 sąrašą:

10. AG & Raitis

9. Al Dee

8. The Rix Theodors

7. Ex Da Bass

6. Kaspar Kondrat

5. Norsky

4. Rise

3. Bogdan Taran

2. Ratz Lukas

1. Crash

Agentūra „Club Agency“ pradeda naują renginių ciklą „United DJ‘s Session“ Vilniaus klube „Heaven“, kurio pirmame renginyje šį penktadienį pasirodys antras geriausias Latvijos diskžokėjas ir prodiuseris Ratz Lukas.

Atlikėjas nuo 2002 m. rezidavo Venspilio klube “Kurzeme” ir organizuodavo įvairius vakarėlius. Nuo 2004m. dirbo Rygoje klube "Graceland“.

Ratz Lukas yra grojęs su daugeliu visiem gerai žinomų diskžokejų: Bogdan Taran, Dave Storm, Marius Ivanoff, Benjamin Bates, Lee Garner, Scotty Lummes, Dan Tickler, Pols, Dep, AG & Raitis, Andrey Emelyanoff ir kt.

2006m. jis įkūrė savo renginių organizavimo agentūrą „Discoteq”, po kurios vėliava dirba iki šiol. Kartu vakarėlyje lapkričio mėn. 24 dieną naujausia „house“ stiliaus muzika lankytojus apšildys „HeliosClub“ rezidentas Groovy, bei pastovus „Club Agency“ renginių dalyvis DJ Mikas.

„Mūsų tikslas pasikviesti į savo organizuojamus vakarėlius, kuo daugiau jaunosios kartos populiariausių Baltijos šalių diskžokėjų“,- teigia vienas renginio organizatorių DJ Mikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją