Tai - Baggy B „Tau“, Simonos „O mama, man jau 18“, Radži „Ryt iš ryto“, Grūdo, Baggy B ir Merūno „O saule mano“, Audronės „Tavo rankos“, Grūdo „Kiekvienam savo“, Merūno „Meilė nerūdija“, Simonos, Ugnės, Marijos ir Solveigos „Nors nusišauk“, Tautvydo „Žmonės viską gali“, Agnės „Va bank“, Solveigos „Bingo“, Viliaus „Paukštis“, Ugnės „Nemirk, nepasakęs, kur eini“, Marijos „Tavo lūpas išbučiuosiu“ ir visų daina „ Mažieji draugai“.

Per pirmąjį „Kelio į žvaigždes“ sezoną buvo išleisti du dalyvių dainų albumai. Abu CD tapo platininiai, antrasis – net dukart. Sėkmingai buvo parduotas ir specialiojo projekto „Kelias į žvaigždes: prieš ir po 20 metų“ CD bei DVD.

Savo dainų albumus jau išleido Vudis, Vilija, Mino, net du – Andrius Rimiškis. Pirmasis Vudžio albumas „Pabėgai“ tapo platininis, ką tik pasirodžiusi Vilijos dainų rinktinė netruks taps auksine.

Šiuo metu baigiami įrašinėti ir netrukus pasirodys debiutiniai Donatos ir Rūlės albumai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją