Svečias Luke Fair žengia Kanados šokių muzikos priešakyje, vieši įvairiuose užsienio šalių klubuose: ,,Pacha” (Buenos Airės), ,,Bedrock” (London), ,,Red Light” (Paris), ,,Space” (Miami) ir kt.

Neseniai šis diskžokėjus grįžo iš didelio turo po penkis Australijos miestus, o kelionę baigė įspūdingais pasirodymais tokiuose festivaliuose kaip Creamfields Pietų Amerikoje ir Godskitchen's Global Gathering. Daugybė šokių muzikos mėgėjų susirenka pasiklausyti profesionalaus Luke Fair, mat jo setuose galima išgirsti nuo groovy house ir techno iki funky, progressive bei electro muzikos skambesio.

Danny Howells ir „Deep Dish“ jį išsirinko ,,ateities žvaigžde” žurnalo ,,DJ Mag” Top 100. Neseniai DJ Sasha išskyrė iš visų Luke Fair: Sasha jį pasikvietė groti į savo CD ,,Involver” pristatymus po JAV miestus.

Jo muziką groja viso pasaulio diskžokėjai: nuo Sasha iki David Morales ar The Plump DJs – daug jų įtraukė Luke Fair įrašus į savo setus.

Per gimtadienio vakarėlį šalia jo už pulto išvysite ir Mindaugėlį su Mariumi Ivanoff, čia pat blyksės didžiausias ir spalvočiausias Lietuvoje lazeris.

Tuo tarpu mažojoje salėje skambės vilniečio Misha Berloga (studija 808) grojama muzika – nuo 80s iki asian lounge, easy listening.

Dveji metai klubui: daug ar mažai? ,,Negalima sakyti, jog metai prabėgo greitai, nes yra daug ką prisiminti – buvo daugybė pačių įvairiausių vakarėlių. Už juos reikia dėkoti organizatoriams ,,Atmovement”, su kuriais turėjome puikią keturių vakarėlių ,,Friends” seriją, Richie - už karštas meksikietiškas tekilos naktis, “Pure Passion” – už geriausius praėjusiais metais atvežtus didžėjus, “Flash” – už puikų žurnalą, ,,Street Industry” - už ,,Choco Friday”, ,,Deep Frequency”, kurie teberuošia ,,Music Colours”, visiems bendradarbiavusiems diskžokėjams, klubo lankytojams. Turiningai praėjo ir pastarųjų metų vasara: du puikūs vakarėliai Nidos paplūdimyje bei prieplaukoje”, - pasakoja „Global” atstovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją