Kaip rašoma „M.P.3“ pranešime spaudai, rugpjūčio mėnesį išleidę naują studijinį albumą „Relocated“, „Camouflage“ pirmiausia surengė koncertines gastroles savo gimtojoje šalyje.

Gruodžio pradžioje įvyks „Camouflage“ koncertai Rygoje, Vilniuje ir Taline. „Atvykstame gerai praleisti laiką ir norime, kad klausytojams būtų smagu kartu su mumis“, - lūkesčiais dalinosi „Camouflage“ vokalistas Marcusas Meynas, iš ankstesnio koncerto Vilniuje labiausiai prisimenantis puikų priėmimą, publiką ir skanų maistą.

Grupės nariams atmintyje taip pat išlikęs vieno iš „Camouflage“ narių Heiko Maile pamestas ir kitą dieną sėkmingai praeivio gatvėje rastas ir grąžintas pasas.

Savo naujausio turo koncertuose „Camouflage“ atlieka per dvidešimt kūrinių iš naujausio ir senesnių grupės albumų. Vilniuje įvyksiančiame koncerte nuskambės „Love Is A Shield“, „The Great Commandment“, „One Fine Day“, „Strangers‘ Thoughts“, „Suspicious Love“ ir kiti grupės hitai.

Grupė sugros ir naujausio albumo singlus - „Motif Sky“, „Something Wrong“, „We Are Lovers“. Scenoje žiūrovai išvys keturis muzikantus – visiems pažįstamą „Camouflage“ trijulę Marcusą Meyną, Oliverį Kreyssigą ir Heiko Mailę papildys būgnininkas.

„Koncertai Vokietijoje parodė, kad žmonėms patinka mūsų naujos dainos. Publika labai entuziastiškai nusiteikusi, todėl neabejoju, kad ir kitose šalyse klausytojai pajus mūsų naują jėgą“, - sakė Marcusas Meynas.

Jo teigimu, Centrinėje ir Rytų Europoje yra daug „Camouflage“ gerbėjų, todėl visų pirma grupė suplanavo savo pasirodymus tose šalyse, kurios jiems paliko įspūdį iš ankstesniojo turo. Kitais metais muzikantai numato surengti gastroles JAV ir Pietų Amerikoje.

Kartu su „Camouflage“ Lietuvoje koncertuosiantys „Lemon Joy“ įvairiuose interviu yra minėję, kad ši vokiečių grupė yra viena iš tų, kurios įtakojo ir pačių „lemonų“ kūrybą.

„Bendraudami su įvairiais muzikantais dažnai išgirstame, kad mūsų muzika yra juos paskatinusi. Labai malonu žinoti, kad tavo kūryba įkvepia kurti ir kitus“, - sakė Marcusas Meynas, nekantraudamas išgirsti ir lietuvių grupės pasirodymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją