...
„Visos kameros į mane...“, - kažkada patys pernelyg nesureikšmindami šiuo žodžių dainavo „skampai“, o MTV apdovanojimuose jie virto tikrove, nes vieni pirmųjų ant žvaigždėms skirto raudonojo kilimo užlips lietuvaičiai.

Pagal kruopščiai suplanuotą renginio programą „žvaigždžių taku“ žengs „Baltic Act“ nominantai, tarp kurių yra ir lietuvaičių numylėtinės grupės „InCulto“ ir „Skamp“. Nerealu ir neįtikėtina, bet ketvirtadienį vakare patys galėsite tuo įsitikinti stebėdami apdovanojimų ceremoniją.

... galite tuo ir netikėti, bet apsikabinęs neseniai laimėtą MTV Rusija geriausio atlikėjo statulėlę po Kopenhagos parduotuves sukiojosi ne kas kitas, o naujasis paauglių širdžių skausmas dainininkas Dima Bilanas.

... beveik dvidešimt apdovanojimų ceremonijos dalyvių, tarp kurių grupės „Keane“, „The Killers“, „Lordi“, „Muse“, „Sugababes“, dainininkė Nelly Furtado, reperiai Diddy, Snoop Dog, renginio šeimininkas Justinas Timberlake‘as ir keletas kitų, bus pagerbti dovanų maišeliais, kurių vertė – 15 tūkst. eurų.

Dovanų maišelyje puikuojasi drabužiai iš „Replay Blue Jeans“, naujausio automobilio „Opel Corsa“ rakteliai (kuris atiteks vienam laimingajam), „W950i Sony Ericsson“ mobilusis telefonas, reperio Diddy naujieji kvepalai „Unforgivable“, platininė naktinio garsenybių klubo „Nikki Beach“ nario kortelė ir daugybė kitų „smulkmenų“.

... vos popmuzikos dievaitis Justinas Timberlake‘as su savo komanda atvyko į Kopenhagą, gatvėse pasklido šelmiška dvasia, kuri prie vieno prabangiausių Kopenhagos viešbučių „D‘angelette“ sutraukė minias jo gerbėjų.

Dainininkui atvykus iki viešbučio kilo toks triukšmas, kad smalsumo vedami pasižiūrėti, kas vyksta, suskubo ir nieko apie žvaigždės atvykimą nežinoję praeiviai. Pro gerbėjų ir smalsuolių minią Justinui prasiirti pavyko tik raumeningų, nuolat jį supančių asmeninių apsaugos darbuotojų pagalba.

... muzikinių apdovanojimų užkulisiuose kuždamasi, kad garsusis reperis Snoop Dogas vos atvykęs į Danijos sostinę organizatorius privertė rimtai pasukti galvas ir išgerti ne vieną aspirino tabletę. Vienoje žadėtos savo komandos skandalingasis reperis atsivežė šiek tiek daugiau pagalbininkų, kuriuos neplanuotai teko apgyvendinti.

Kad visa Snoop Dogo komanda, reperio pageidavimu, galėtų gyventi tame pačiame viešbutyje, teko iškeldinti kai kurias kitas viešbutyje jau apsigyvenusias žvaigždutes. Tarp jų buvo ir keli iš pretendentų atsiimti šiųmetinį „Baltic Act“ apdovanojimą – muzikantai iš Latvijos grupė „Brainstorm“ ir estas Tanelis Padaras su grupe „The Sun“.

... visą savaitę į Danijos sostinę plūstančios žvaigždės apgyvendinamos ne ypatinguose, bet geriausiuose iš geriausių Kopenhagos viešbučių, kuriuose naktis kainuoja 2500-3000 eurų.

... kaip ir priklauso pop dievaitei, MTV apdovanojimuose pasirodysianti dainininkė Nelly Furtado renginio metu įsikurs moteriška prabanga dvelkiančiame rožiniame kambaryje. Specialiai dainininkei sutvarkytas persirengimo kambarys, papuoštas aksominėmis violetinės spalvos užuolaidomis, spalvotomis pagalvėlėmis ir daugybe rausvų rožių, jau laukia seksualiosios atlikėjos.