Apsilankiusiųjų singlo pristatymo vakarėlyje laukia nemalonios staigmenos – jokio furšeto, jokių prakalbų, tik smūgiai į ausis. Patys grupės nariai tokio nepasiruošimo kaltę suvertė sau.

„Kažin, ar mišrainė padėtų užglaistyti spragotą dainą. Bet, laimei, daina net mus gąsdina: labai stora ir sunki. Radijas pažadėjo negroti“, džiaugėsi jauniausias grupės narys, kuriam yra daugiausiai metų.

Paprašyti įvardinti kūrinio stilistiką, ar išduoti nors kokią detalę, „Nesakyk Mamai!“ mįslingai šypsojosi. „Tikrai nebus galima apibrėžti stiliaus, nebent išgirsti vaikų balselius. Jie dainuos be pieninių dantų.“

Išgirsti kūrinį galės ir internautai, kurie vis tiek rastų būdų kaip pavogti „No Front Teeth“, tad komanda nusprendė pasidalinti ir aplenkti ilgapirščius. Dainą nuo kitos savaitės bus galima išgirsti iš oficialaus grupės maispeiso adresu: myspace.com/nesakykmamai.

Vis gi raudonasis trejetukas siūlo nepraleisti galimybės gauti trūkį nepakėlus kojų nuo žemės ir išgirsti pirmą muzikinį „Nesakyk Mamai!“ kūdikį, o taip pat pamatyti slaptą gyvą svečią ir susimušti su savo mergina.

„Nesakyk Mamai!” su Kym Wild, Manfredu ir Miss America šį šeštadienį, 10.28 d. su debiutiniu singlu klube „Gravity”. Klubinis raitymasis prasideda 10 h.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją