„Linkiu opozicijai atstovaujantiems atlikėjams nebūti abejingiems ir atlikti pilietinę muzikinę pareigą – dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje. Nepasiduoti į „Eurovizijos“ atrankos teisėjų vietą užėmusių šuo verslo diktatorių spaudimą nedalyvauti šiame konkurse,“ - „Muzikinei partijai“ sakė Antanas.

Analizuodamas ir kalbėdamas apie dabartinę muzikinę padėtį, atlikėjas negailėjo aštrios kritikos garsiausioms Lietuvos žvaigždėms, kurie „Eurovizijoje“ šaliai iškovojo aukštąją šeštąją vietą: „Muzikoje, kaip ir politikoje – kadencija pasibaigia, ateina kiti. Lietuvos klausytojai dėkoja muzikantams, kurie šiais metais diktavo savo madas ir nuveikė tikrai nemažai, tačiau vis labiau piktinasi tuo, kad jie naudojasi dominuojančia muzikos valdžia. Piktinasi ir tuo, kad jie yra susikūrę savo biurokratiją ir tuo naudojasi, neleidžia pasireikšti kitiems atlikėjams, naujai iniciatyvai, siaurina Lietuvos muzikinę panoramą. Negalima leisti, kad Lietuvoje įsigalėtų muzikinis komunizmas.“

Paklaustas, ar jis pats dalyvaus „Eurovizijoje“, atlikėjas pažadėjo dalyvauti, tačiau ne kaip Antanas. Jis jau pradėjęs kurti planus ir generuoti idėjas. Pasak dainininko, tai bus kelių žmonių projektas, tačiau nei pavadinimo, nei projekto narių pavardžių neskelbia.

„Jau buriu naują muzikinę koaliciją, kuri sieks atkurti natūralią Lietuvos muzikinio pasaulio harmoniją. Vienas pagrindinių šio projekto asmenų šiuo metu užsienyje ir analizuoja Lietuvos muzikos situaciją iš šalies, ieško naujų krypčių. Tai padės mūsų projektui surasti teisingą kelią. Taip pat dar renku šiam projektui neabejingus, idėjinius žmones, kurie pasiruošę sudrebinti apdujusią Lietuvos muzikinę padangę.“ – kalbėjo Antanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją