Daugiau nei valandos trukmės koncerte skambės ir publikos jau nuskanduotos „LT United“ dainos, ir nauji kūriniai bei perdainuotos kai kurios „Fojė“, „BIX“ dainos. „LT United“ yra „LT United“ - laukit staigmenų, jų tikrai bus. Kuo stebinsim, nepsakysiu – viskas dar apmąstymų stadijoj“, - tikino Saulius „Samas“ Urbonavičius.

Sunkiausia užduotis, pasak jo, sukviesti visą jungtinę komandą draugėn. „Prievartos būdu ar kitais būdais pavyksta“,- juokiasi „Samas“.-„Susirenkam, repetuojam taip, kaip dera tokio lygio atlikėjams, nes jaučiam atsakomybę už tai, ką darom“.

„LT United“ koncertinę programą publika išvys pirmą ir paskutinį kartą šiemet. Saulius „Samas“ Urbonavičius vardija kelias priežastis: Andrius Mamontovas netrukus geram mėnesiui išvyksta į gastroles, artėja Kalėdų, muzikantų darbymečio, metas.

„Be to, niekada negali žinoti, kuris koncertas tokiai rinktinei bus paskutinis - visi mes turim begales savų darbų, užsiėmimų...“,- atvirauja jis.

Pirmajam tokio „LT United“ projekto pristatymui pasirinktas „Pramogų banko“ PB Club. „PB Club erdvė jauki intymiam koncertui, čia gali jausti publiką, bendrauti su ja. O mūsų pasirodymas toks ir bus – jaukus ir šiltas“, - žada Saulius „Samas“ Urbonavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją