Vaikų namų auklėtinė pakerėjo ne tik Europą

Ladybird publiką intriguoja tiek biografijos faktais, tiek žaibiška muzikine karjera.

Nuo mažens dainuoti troškusios egzotiško gymio merginos vaikystė prabėgo vienuose Latvijos vaikų namuose. Neturėdama sąlygų lavinti savo muzikinius gabumus, dainuoti ji mokėsi klausydama radijo grojamų dainų.

Ladybird muzikinės karjeros pradžia laikomas jos debiutas 1998 metais merginų grupėje „Rimmel Roses“. Vėliau ji dainavo kartu su žymiu Latvijos atlikėju Lauris Raynix, kai prodiuseriai, atkreipę dėmesį į unikalų Ladybird balsą ir atsidavimą muzikai, pasiūlė jai įrašyti solinį albumą.

Debiutinį Ladybird albumą prodiusavo švedai, dirbę su tokiom žvaigždėm kaip Jennifer Brown, Tityio, „Ace of Base“, Robyn, „ATC“, Holly Valance ir kt.

Albumas „Nightvision“ pakerėjo ir kitų Europos šalių, ne tik Lietuvos publiką. Ladybird debiutinis singlas „Dangerous to me“ yra išleistas Ispanijoje, Japonijoje ir Rusijoje. Šis singlas dažnai grojamas Turkijos, Lenkijos, Čekijos, Prancūzijos, Ukrainos, Rusijos, Olandijos, Norvegijos, Švedijos, Danijos, Belgijos, Portugalijos, Graikijos, Izraelio, Latvijos, Estijos bei Lietuvos radijo stotyse.

MTV ir VIVA kanaluose – daina iš naujausio albumo

Ladybird muzikinėje karjeroje - ne vienas reikšmingas įvertinimas. Ladybird dar 2003 metais nominuota „Geriausios atlikėjos” kategorijoje žymiajame „Top of the Pops“. Jos vaizdo klipas pelnė „LNT Video Music Awards“ apdovanojimą. Susibūręs Ladybird ir Amberlife duetas skynė laurus ir Lietuvoje.

“Ladybird – universali ir talentinga dainininkė, kuri daug pasiekė ir dar daugiau pasieks ateityje”,- taip apie savo scenos partnerę yra pasakęs Amberlife.

MTV ir VIVA kanaluose jau sukasi nauja jos daina "Back In your arms".

Ladybird naujausio albumo "5 Moods” pristatymas "PB Club" vyks spalio 13 dieną 22 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją