Rugsėjo pradžioje klube „Gravity“ startavęs naujas renginių ciklas „MTV The Block“ dedikuotas
urban
šokių muzikai susilaukė didžiulio dėmesio - klube tąkart apsilankė beveik 500 žmonių, ra6oma pranešime spaudai.

„Patiko MTV vakarėlio interjeras, diskžokėjų bendravimas su publika, o labiausiai Madonnos hitas „Like A Virgin“. Nežinau kodėl viskas dvelkė Vakarais...sunku tai paaiškinti“, - spiegė pirmajame vakarėlyje sutikta Goda.

Spalio 7 d., šeštadienį – jau antras. Jo metu pasirodys grupė iš Londono „The Firin‘ Squad“, kurią sudaro du diskžokėjai - vienas MC ir kas trečią pasirodymą kaip staigmena šalia jų pasirodo vieno legendinio reperio vėlė.

Jau ne sykį Sean Slim, Mista Grill ir Chris Vee užkūrė D.Britanijoje ir JAV rengtus MTV vakarėlius, sušaudys žodžiais ir vilniečius.

„Mums didelis malonumas lankyti naujausius Europos mikrorajonus. Ką jau kalbėti, kai tokioje, atrodė, keistoje šalyje, randi tavo kūrybą mėgstančių žmonių. Tai svaigina...“, - sakė DJ Chris Vee.

Myli jie muziką, negali sakyt. Užsidegimas išduoda, neužtenka dalintis sceną su P.Diddy, Missy Elliott, Jay-Z ir daugiau nei vieno milijono tiražu parduotų septynių albumų, jie braunas į radiją, atitempia į savo laidą dideles žvaigždes – nuo 50 cent ir Usher iki Sean Paul ir Alicia Keys - muša jas, išgauna geriausius atsakymus, kad kankinimo šnopavimo neišgirstų klausytojai, ant viršaus užmeta šviežiausios urban muzikos.

„The Firin‘ Squad“ trijulę savo gerais draugais laiko vienas garsiausių MTV bei BBC radijo laidų vedėjų Trevor Nelson. Jis daug metų MTV eteryje veda savo vėlyvąją pokalbių šou „The Lick“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją