„Mes tenai („Karmen“ – DELFI) nedalyvausime, - patvirtino Jurgos vadybininkas Vaidas Stackevičius. – Apie savo dalyvavimą mes sužinojome iš žiniasklaidos, kai net nebuvo su organizatoriais apie tai kalbėta. Pasikalbėję su organizatoriais nusprendėme nebedalyvauti , nes jie neišsklaidė abejonių dėl to projekto sėkmingo įgyvendinimo. Projektas yra per daug rizikingas, kad jame dalyvautume“.

Pasak V. Stackevičiaus, bendras spendimas dar nebuvo priimtas, nei scenarijus, nei muzika nebuvo pateikti, Jurga net nedalyvavo atrankoje, o spaudoje jau pasirodė publikacijos, kad dainininkė atrinkta ir gruodžio pabaigoje debiutuos roko operoje Karmen vaidmenyje.

„Karmen“ prodiusuojančios komercinės agentūros „Vertikalus horizontas“ direktorė Saulės Mikšienės pirmadienio popietę dar negalėjo tvirtai pasakyti, ar Jurga dalyvaus lietuviškoje roko operoje. „Kol kas tai nėra aišku, nes per anksti spaudoje pasirodė informacija, kurią pamatė Jurga ir susinervino. Su kūrybiniais žmonėmis yra sudėtinga“, - teigė direktorė.

Pasak S. Mikšienės su ja nebuvo suderinta informacija, kuri vėliau pasirodė spaudoje. „Jie nepasakė nei kada, nei ką rašys. Aš buvau susitarusi susitikti su Jurga. Ta informacija turėjo pasirodyti po to, kai mes su ja viską susitarsime, po to, kai ji dalyvaus atrankoje. Jurga sakė, kad jai įdomu, kad ji nori ir taip toliau...“ , - pasakojo S. Mikšienė.

„Vertikalaus horizonto“ direktorė sakė neskaičiusi straipsnio prieš jam pasirodant spaudoje ir nematanti reikalo teisintis už kažkokią žurnalistę. “Aš ir žurnalistei pasakiau, kad noriu, jog Jurga dainuotų, bet tai nereiškė, kad ji ir dainuos. Iš viso šitas projektas turbūt nebus įgyvendintas. Šis klausimas dar sprendžiamas ir tai turėtų paaiškėti šį (pirmadienio – DELFI) vakarą“, - apie neaiškią projekto baigtį pasakojo S. Mikšienė.

Jurgos vadybininko paklausus, ką jie žino ar girdėjo apie roko operą organizavusią firmą „Vertikalus horizontas“, V. Stackevičius nieko konkretaus pasakyti negalėjo. Jis sakėsi girdėjęs, kad minėta firma yra organizavusi grandiozinius renginius, tačiau geros, įtikinamos rekomendacijos jų nepasiekė, todėl buvo tvirtai apsispręsta projekte nedalyvauti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją