Per savaitę, pasibaigusią rugsėjo 3 dieną, buvo parduota iš viso 192 tūkst. B.Dylano naujausio albumo "Modern Times" kopijų. Tai geriausias 65 metų roko poeto savaitinis pardavimų rezultatas nuo tada, kai stebėjimo kompanija "Nielsen SoundScan" 1991 metais pradėjo sudarinėti albumų sąrašus pagal pardavimų duomenis.

Pastaraisiais metais pirmą vietą buvo užėmę ir Johnny Casho bei Ray Charleso albumai, tačiau jie buvo išleisti jau po jų mirties.

B.Dylanas pirmoje vietoje paskutinį kartą buvo atsidūręs 1976 metais su albumu "Desire", kuris šioje pozicijoje išsilaikė penkias savaites. Tuo metu jis buvo išvykęs į gastroles "Rolling Thunder Revue" ir traukė gerbėjus protesto daina "Hurricane". Pirmoje vietoje taip pat karaliavo jo 1975 metų klasika tapęs albumas "Blood on the Tracks" ir 1974-ųjų "Planet Waves".

Užsienyje "Modern Times" pirmąją vietą užkariavo Australijos, Kanados, Danijos, Airijos, Naujosios Zelandijos, Norvegijos ir Šveicarijos valstybėse, nurodė B.Dylano įrašų studija "Columbia".

Didžiojoje Britanijoje jis debiutavo trečioje vietoje. Šioje šalyje buvo parduota 55 tūkst. albumo kopijų - tai geriausias savaitės rezultatas per visą B.Dylano karjerą, pažymėjo studija.

Kritikai negaili pagyrų naujausiam B.Dylano albumui, o žurnalas "Rolling Stone" teigė, kad paskutiniai trys šio legendinio atlikėjo rinkiniai "prilygsta jo pašėlusios jaunystės pasiekimams".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją