„Aš labai noriu, kad mano dainas ir melodijas papildytų hiphopo elementai“, - žurnalui „Rolling Stone“ sakė 59-erių popmuzikos legenda.

"Žinoma, tai gali būtui tikra katastrofa, bet gali būti ir fantastiškas darbas. Nesužinosime tol, kol nepabandysime“, - sakė E.Johnas.

Taip pat dainininkas į komandą sakė norintis pasikviesti muzikos prodiuserį bei hiphopo žvaigždę Pharrellį, Timbalandą ir Eminemą.

Taip pat interviu metu Eltonas Johnas prasitarė apie projektą dar nekalbėjęs nė su vienu iš minėtųjų hiphopo žvaigždžių. Tačiau jo planuose - kažkas panašaus į Blackstreet kūrinį „No diggity“.

Bet kuriuo atveju, tai nebus pirmasis E.Johno bendradarbiavimas su hiphopo atstovais. 2001 metais drauge su Eminemu jis jau yra atlikęs pastarojo dainą „Stan“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją