Šioje studijoje panevėžietis įrašinėja net keturias naujas dainas. Jas ketina pristatyti rugsėjo pradžioje vyksiančioje Panevėžio miesto gimtadienio šventėje.

Nors šios savaitės PB herojus Swajus ir buvo itin užsiėmęs, tačiau rasdavo bent kelias minutes kasdien pabendrauti su dienraščio korespondentais.

Pirmadienis

Beveik kiekvieną savaitgalį Swajui tenka nemažai koncertuoti, tad pirmadienį atlikėjas poilsiauja. „Po savaitgalio darbų būnu pavargęs, todėl šį pirmadienį ilsėjausi ir ruošiausi antradienio koncertui“, - pasakojo atlikėjas.

Kadangi šis pirmadienis buvo ne darbo diena, tad Swajus ne tik mėgavosi poilsiu namuose, bet galėjo daugiau laiko praleisti ir su žmona Deimante.

Šeimyninį gyvenimą atlikėjas gyvena dar tik kelis mėnesius: aukso žiedus su Deimante dainininkas sumainė birželio pradžioje. Su 19-mete žmonas vaikinas susipažino dainuodamas roko operoje „Romeo ir Džiuljeta“.

„Deimantė buvo šokių studijos šokėja. Draugavome apie metus. Seniai norėjau šeimos, nes man tai didelė vertybė. Pagaliau sutikau žmogų, su kuriuo galėjau svajonę įgyvendinti“, - prisipažino žinomas Panevėžio atlikėjas ir atskleidė svajojantis apie gausią šeimą - norėtų auginti bent tris vaikus.

Antradienis

Visa Lietuva antradienį šventė Žolinę. Šią dieną Svajūnas su smagia draugų kompanija išsiruošė į Žolinės atlaidus Krekenavoje. Atlikėjas ne tik aplankė Krekenavos bažnyčią, šio miestelio apylinkes, domėjosi jo istorija, tačiau visai netikėtai koncertavo ir miestelio gyventojams bei gausiai susirinkusiems svečiams.

„Į pasirodymą neatvažiavo realybės šou „Kelias į žvaigždes“ dalyvis Rūlė. Nustebau, kai organizatoriai pamatę mane minioje pasiūlė dainuoti. Tiesą sakant, pagelbėti“, - juokėsi atlikėjas.

Swajus džiaugiasi, kad automobilyje rado dainų įrašus, tad netikėtas pasirodymas tikrai pavyko.

Trečiadienis

Po keturių poilsio dienų Swajui prasidėjo rimtas darbas Aukštaitijos siaurajame geležinkelyje. Čia atlikėjas dirba vadybininku.

„Per šias dienas buvo susikaupę nemažai darbų, tad rimtai turėjau kibti į darbą“, - sakė atlikėjas. Jam teko pasirūpinti ne viena planuojama išvyka siauruku. Tad trečiadienio dieną Svajūnas daugiausia laiko praleido darbe.

Vėliau jis skubėjo ne namo, o tiesiai į įrašų studiją „Etendigi“. Ten jo laukė įrašai. „Į studiją atėjau apie 18 valandą, o išėjau tik apie trečią nakties, - sakė Svajūnas. - Darbų išties nemažai. Šiuo metu įrašinėju net keturias naujas dainas“.

Atlikėjas pasakojo, kad kruopščiai ruošiasi pasirodyti per Panevėžio miesto gimtadienio šventę. „Panevėžiečiai ir miesto svečiai mane pamatys kiek kitokį. Gerbėjus nustebinsiu naujomis dainomis, jų koncerte bus tikrai ne viena“, - sakė PB savaitės herojus.

Trečiadienį Swajus baigė tik vienos dainos įrašus. „Dar trys dainos tobulinamos, gražinamos“, - juokėsi atlikėjas. Naujausia panevėžiečio daina „Tyla“ jau kitą savaitę bus pristatoma Lietuvos radijo stotims.

Ketvirtadienis

Ketvirtadienį Swajus darbavosi Aukštaitijos siaurajame geležinkelyje: susitiko su klientais, kartu su įstaigos vadovu Gintaru Kerbedžiu organizavo užsakomuosius reisus. „Toks darbas man patinka. Įdomu organizuoti šventes, išvykas. Tiesą sakant, labai patinka bendrauti su žmonėmis. O juk čia toks darbas ir yra“, - džiaugėsi Svajūnas.

Po darbo Swajus į įrašų studiją jau nebėjo. „Nors reikia suspėti įrašyti visas dainas iki rugsėjo, tačiau į studiją eiti nebeturėjau jėgų. O dar šeimą turiu“, - kalbėjo PB savaitės herojus.

Ketvirtadienio vakarą Svajūnas skyrė žmonai. „Deimantę pradžiuginau pagaminęs vakarienę. Patinka gaminti, bet ne visada tam turiu laiko. Gaminau firminį patiekalą - picą“, - pasakojo Swajus.

Penktadienis

Ypač aktyvų gyvenimą gyvenantis atlikėjas paskutinę šios savaitės dieną pradėjo kaip niekad anksti - septintą valandą. „Rytą siauruku vykome į vieną sodybą. Ją norime parodyti savo klientams. Kaip jau tapo įprasta - vakare vėl važiavau į studiją“, - juokėsi Svajūnas.

Prieš išvykdamas į studiją, jis susitiko ir su vadyba užsiimančios reklamos agentūros „JP Media Group“ atstovais.

„Aptarėme naujausio radijo singlo „Tyla“ pristatymą radijo stotyse. Kitą savaitę bus turas po Lietuvos radijo stotis. Taip pat kalbėjomės ir apie naująją fotosesiją. Ją ketiname surengti kitą savaitę. Žodžiu, darbų daug. Tačiau nesiskundžiu - toks gyvenimas patinka“, - pasakojo atlikėjas.

Savaitgalį dainininkas kartu su žmona ir draugais „pabėgo“ į gamtą. „Kai pavargstu mieste, kai atsibosta triukšmas ir monotonija, bėgu į gamtą. „Pasikraunu“ ir vėl kimbu į darbus“, - teigė Swajus.