Anot pranešimo spaudai, pasirašę sutartį su įrašu kompanija, „Cosmic Gate“ nariai Claus Terhoeven (dar kitaip žinomas kaip "Nic Chagall") ir Stefan Bossems - "Bossi" įtakojo bei įkvėpė nemažai praėjusio dešimtmečio šokių muzikos hitų. Šių atlikėjų žymiausi kūriniai – tokie kaip "The Drums", "Back To Earth","Exploration of Space" bei himnu tapęs "Fire Wire" dominavo daugumos pasaulio šalių šokių muzikos topų dešimtukuose ir spėjo išsikovoti klausytojų simpatijas kaip gera muzika pasiklausymui kelyje bei namuose.

Savo programą pristatę visame pasaulyje, atlikėjai savo užimtame koncertų grafike rado laiko padaryti "remix'us" tokiom pasaulio šokių muzikos žvaigždėm kaip DJ Tiesto, Ferry Corsten, "Blank & Jones" bei Vanessa Mae. Šiuo metu DJ'ų reitinge tvirtai įsitaisęs 23-ioje vietoje ir liaupsinamas viename iš įtakingiausių muzikos žurnalų "Dj Mag", šis duetas labiausiai rūpinasi savo fanais ir kiekvieną kartą paruošia verčiančią iš kojų programą.

Neseniai pasirodžiusi "Cosmic Gate" kompiliacija "Back 2 Back, vol.2" visame pasaulyje yra tiesiog graibstoma nuo muzikos įrašų lentynų parduotuvėse, o šiuo metu kuriamas naujas albumas, daugelio šios srities kritikų jau iš anksto vertinamas kaip geriausias iki šiol sukurtas kolektyvo produktas. "Progresive" skambesys su "trance", "electro", "techno" ir "tech-house" priemaišomis bei skambiu vokalu - tokia jų naujausio albumo koncepcija. Taikydami į šiuo metu vyraujančias madas, šie atlikėjai liaupsins savo ištikimiausius fanus bei naujai atrandančius jų muziką klausytojus.

Renginio metu vyks go go šokėjų konkursas Lietuvos merginoms, kurios norėtų šokti per geriausio diskžokėjaus pasaulyje DJ Tiesto pasirodymą. Tai unikali galimybė parodyti savo sugebėjimus. Daugiau informacijos apie konkursą rasite spaudoje bei skelbimų stenduose. Registracija vyks telefonu 1390 SMS tel. Kaina 5lt. Žinutės tekstas (gogo vardas pavarde amžius) Nepraleiskite progos gyvai pamatyti trance muzikos pionierių iš Vokietijos – grupės “Cosmic Gate” pasirodymą, kuris įvyks Rugsėjo 1-ąją dieną klube "Galaxy", Vilniuje.

Renginį apšildys „Happyendless DJ Team“. Bilietus jau dabar galite įsigyti „Tiketos“ bilietų platinimo kasose visoje Lietuvoje, bei internetu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją