“Man patinka Nojaus muzika ir jis pats yra labai nuoširdus, mandagus ir protingas žmogus, su kuriuo visada malonu dirbti. Dainą “Tyliai” man pasiūlė pats Nojus ir ji man labai patiko. Pirmą kartą šią dainą kartu atlikome Alytuje ir aš pamačiau, kad mūsų balsai puikiai dera kartu, o dainos pabaigoje man yra daug vietos improvizacijai”, - kalbėjo Neda.

Daina bus įrašinėjama “Lemon Joy” garso studijoje ir siūloma radijo stotims. “Dainos “Tyliai" idėją įkvėpė kažkur matytos baltai dažytos sienos naktį, tokios ir pirmos dainos eilutės "baltos sienos juodoj nakty...". Man labai įstrigo kantrastas, priešprieša balto ir juodo. Tai tarsi vidinė jausmų kova, bandant išsiveržti iš materialaus pasaulio, pažvelgti už jo, atrasti nežinomą ir įprasminti savo ieškojimų kelią, suvokiant savo laikinumą”, - apie dainos idėją pasakojo Nojus.

”Dainos nuotaika ir natūrali melodijos seka man labai priminė Nedos dainavimą, tiesiog išgirdau jos balsą dainoje. Dažnai kurdamas dainą jau girdžiu, kaip ji turi skambėti realybėje. Su Neda atlikti vieną iš savo dainų svajoju jau nuo 2000 metų, kuomet albume "Rytai" esančią dainą "Skrendam" galvojau perdainuoti kartu, todėl be galo džiaugiuosi, kad šiemet šią idėją pavyks įgyvendinti su daina "Tyliai".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją