Kaip rašoma agentūros „M.P.3“ pranešime spaudai, prieš išvykstant į šią kelionę, rugpjūčio 16 dieną „LT United“ gros pusiau slaptame koncerte Vilniaus klube „Tamsta“.

Į šį koncertą bus išplatinta tik 100 bilietų, likusią žiūrovų dalį sudarys grupės svečiai, partneriai ir draugai.

Kol kas muzikos gerbėjai turėjo galimybę išgirsti tik dvi „LT United“ dainas – „We Are the Winners“ ir „Fashion Show“. Pirmasis grupės kūrinys „We Are the Winners“, su kuriuo „LT United“ nuskambėjo „Eurovizijos“ dainų konkurse, išpopuliarėjo įvairiose Europos šalyse.

Praėjusią savaitę platininiu pripažintas dainos „We Are the Winners“ singlas tapo pirmuoju po ketverių metų pertraukos tokios didelės sėkmės sulaukusiu lietuvišku kompaktiniu singlu.

Trečiadienį Vilniuje vykusiose Lietuvos krepšinio rinktinės palydėtuvėse į pasaulio čempionatą visiems komandos žaidėjams ir treneriams buvo įteikti grupės „LT United“ pasirašyti kompaktiniai singlai.

„Tikimės, kad ši daina įkvėps pergalėms ir atneš sėkmę“, sakė Andrius Mamontovas ir Saulius Urbonavičius.

Antrasis „LT United“ kūrinys „Fashion Show“, kuriam muziką ir žodžius parašė Andrius Mamontovas, birželio pabaigoje buvo pristatytas Kroatijos mados apdovanojimuose Zagrebe, o liepos pabaigoje ir „Jūros šventės“ metu Klaipėdoje. „Fashion Show“ jau sėkmingai įsitvirtina lietuviškuose radijo topuose.

Abi hitais tapusios „LT United“ dainos Reikjavike nuskambės kartu su naujais kūriniais. Grupė taip pat sugros keletą kūrinių iš „Bix“, Andriaus Mamontovo, Marijono Mikutavičiaus, „Skamp“ kūrybos, o Arnoldas Lukošius ketina atlikti islandų dainininkės Silvia‘os Night dainą „Congratulations“.

Dvi dainas „LT United“ taip pat atliks su grupės garbės nariu Algirdu Kaušpėdu.

Ateinantį trečiadienį, rugpjūčio 16 dieną, klube „Tamsta“ vyksiantis „LT United“ „apšilimo“ koncertas taps pirmuoju grupės pasirodymu ne tiesioginiame televizijos eteryje. Iki šiol visi „LT United“ pasirodymai buvo tiesiogiai transliuojami per televiziją.

Nuo metų pradžios grupė surengė net 10 pasirodymų tiesioginiame eteryje - „LKL žvaigždžių dienoje“, „Bravo“ apdovanojimuose, nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje ir finale, Lietuvos studentų krepšinio lygos finalo metu, „Eurovizijos“ dainų konkurso Atėnuose pusfinalyje ir finale, Jungtinių Tautų koncerte Vilniaus Katedros aikštėje, Kroatijos madų apdovanojimuose Zagrebe ir Klaipėdoje „Jūros šventėje“.

Ateinantį penktadienį, rugpjūčio 18 dieną, Reikjavike, kur vyks padėkos akcijos „Lietuva – Islandija 2006“ renginiai, įvyks „LT United“ koncertinės programos debiutas.

Grįžusių iš Islandijos „LT United“ muzikantų iš karto lauks išvyka į Kijevą, kur grupė pakviesta koncertuoti Ukrainos nepriklausomybės dienai skirtame renginyje. Specialiai šiai progai „LT United“ sukūrė ir atliks dainą „Revolution“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją