Pasak koncerto organizatorių pranešimo spaudai, „Chicane“ išleido naująjį albumą ir su muzikos legenda Tomu Jonesu įrašė dabar visame pasaulyje populiarų singlą „Stoned in Love“, todėl žada nepakartojamą muzikos reginį.

Jie išgarsėjo savo kūriniu „Saltwater“, kuris pripažįstamas kaip vienas geriausių kada nors sukurtų trance stiliaus kūrinių. „Saltwater“ kartu su singlu „Offshore“ yra patekę į tūkstančius šokių stiliaus muzikos rinkinių.

„Chicane“ į Vilnių atskrenda aštuoniese. „Šį kartą mes grosime tik gyvai. Publika nori matyti, kaip gimsta muzika, todėl ruoškitės dviejų valandų setui“, - entuziazmu spinduliavo Nickas.

Vilniuje „Chicane“ sustiprins galingesnės perkusijos pajėgos - prie komandos prisijungė Shovelas iš „M People“. Tačiau Kalnų parką drebins ne tik perkusijos ir būgnai, muzikos fiestoje gyvai skambės gitaros ir fleitos.

Taip pat renginyje dalyvaus tikrasis skrajojantis Olandas Martijn Ten Velden, grojęs bene su visais garsiausiais pasaulio diskžokėjais, DJ komanda „Nesakyk Mamai“ susidedanti iš Kym Wild, Manfredo ir Miss America bei „Infantile Buddies“, grojantys electric stiliaus muziką. Taip pat koncerte pasirodys DJ Xara (Pure).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją