Andrius Mamontovas L.T. teigė, jog su Vaido Stackevičiaus vadovaujama agentūra M.P.3, kuri rūpinosi jo koncertų organizavimu ir albumų leidyba, skiriasi be jokių pykčių ir konfliktų.

Rūpinsis „LT UNITED“

„M.P.3 ėmė plėsti savo veiklą kaip koncertų rengėjai, man tai nebuvo priimtina. Supratau, kad man reikia vieno žmogaus, kuris rūpintųsi mano idėjų įgyvendinimu“, – sakė atlikėjas.

Pasak V.Stackevičiaus, bendradarbiavimo sutartis su A.Mamontovu galios iki sausio.

„Mes sutarėme, kad nuo Naujųjų metų nepratęsime darbų, susijusių su jo soline veikla, tačiau ir toliau dirbsime su „LT United” projektu“, – L.T. teigė M.P.3 vadovas.

Skirtingos kryptys

V.Stackevičius tikino, kad bendradarbiavimas su atlikėju buvo sėkmingas, o skyrybas lėmė objektyvios priežastys. „Galėčiau kiekvienam palinkėti tokio šaunaus ir sėkmingo bendradarbiavimo, koks buvo tarp mūsų su Andriumi. Tačiau sutarėme, kad metas judėti šiek tiek skirtingomis kryptimis, kurios leis kiekvienam iš mūsų geriau įgyvendinti savus tikslus“, – sakė vadybininkas.

A.Mamontovas irgi tikino, kad bendradarbiavimas su M.P.3 agentūra atnešė jam daug naudos. „Per tuos ketverius bendradarbiavimo metus išleidome 4 albumus, 1 DVD. Kartu surengėme daug koncertų tiek užsienyje, tiek Lietuvoje“, – sakė dainininkas.

Kiti lieka

Į L.T. klausimą, ar M.P.3 toliau dirbs su likusiomis grupėmis ir atlikėjais – „Lemon Joy“, „Skamp“ ir Jurga Šeduikytė, – V.Stackevičius nebuvo linkęs atsakyti. „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas teigė, kad jo karjera ir toliau rūpinsis M.P.3. Jurga L.T. sakė, kad jaučia dėmesį iš M.P.3 agentūros darbuotojų, todėl nesiruošia niekur išeiti. „Skamp“ lyderis Viktoras Diawara L.T. patikino, kad jo grupė toliau dirbs su M.P.3.

A.Mamontovas neketina laukti, kol pasibaigs sutartis su M.P.3, ir jau pradeda vadybininko paieškas. „Noriu turėti daugiau laiko, kad galėčiau geriau susipažinti su galimais pretendentais, todėl nusprendžiau nelaukti iki Naujųjų netų ir paieškas pradėti dabar”.

Būsimam vadybininkui jis nekelia neįmanomų reikalavimų, jam svarbiausia, kad tas žmogus „būtų geras, mielas ir padorus“.

„Ką ir kaip norėčiau daryti, visada sugalvoju pats, idėjų man užtenka. Tiesiog norėčiau, kad atsirastų žmogus, kuris man padėtų tas idėjas įgyvendinti. Tas žmogus turėtų būti komunikabilus – kitaip tariant, mokėtų bendrauti su įvairių sluoksnių žmonėmis. Anglų kalba, kaip ir kituose darbuose, būtų privalumas“, – kalbėjo dainininkas.

Padės pats

Dainininkas teigia, kad savo vadybininkui mielai padės ir patars, ką daryti vienoje ar kitoje situacijoje. „Labai svarbu, kad jis ar ji tinkamai man atstovautų – nesinorėtų, kad kokie nesusipratimai mestų tamsų šešėlį ant manęs. Juk tas žmogus turės bendrauti su leidėjais, rėmėjais ir koncertų organizatoriais. Prisipažinsiu, man dažnai nesisekė su vadybininkais. O iš visų Lietuvoje mano sutiktų šios srities specialistų geriausias buvo tragiškai žuvęs "Bix" vadybininkas Marius Brasiūnas. Šiaip ar taip, metus, kuriuos dirbau su M.P.3 agentūra, atsiminsiu gerai“, – kalbėjo atlikėjas.