Pasak pranešimo spaudai, pakvietimų savininkais pirmąkart galės tapti ir Baltijos šalių, taip pat Lietuvos, muzikos gerbėjai. Konkurso, kuris prasideda liepos 26 dieną laimėtojams bus išdalinti 25 pakvietimai dviems asmenims, kurie savo fantazija ir kūrybiškumu „pritrenks“ MTV.

Laimėtojai bus atrinkti iš 90 šalių, pirmąkart į 25 laimingųjų sąrašą galės pretenduoti ir lietuviai.

„MTV muzikinių apdovanojimų video-dienoraščio konkurso“ nugalėtojai bei jų draugai bus apdalinti VIP bilietais į apdovanojimų ceremoniją, taip pat, MTV pasirūpino, kad VIP pakvietimų savininkai gautų bilietus į Niujorką ir atgal iš „American Airines“, tris naktis „Chealsea Savoy Hotel“ patogumų ir prabangos, ekskursiją po naują „Top of the Rock“ stebėjimo aikštelę Rokfelerio centre, pietus „Tony DiNapoli“ restorane, taip pat turą po Modernaus meno muziejų bei 300 dolerių dienpinigių, už kuriuos bus galima pastatyt kokteilį Jennifer Lopez ar 50 Cent.

“Dalyvauti šiame nuotykyje negaliu, širdį skauda, bet gal dar ne vėlu tapti kieno nors geriausiu draugu?”, - retoriškai klausė „MTV Networks Baltic“ vadovas Marius Veselis.

Be to, viešnagės Niujorke metu 25 VIP bilietų savininkams bus patikėta savo nekontroliuojamus išgyvenimus iš Apdovanojimų perteikti video-dienoraščiuose. Visa nufilmuota medžiaga (kameromis bei mikrofonais pasirūpins MTV) bus patalpinta vietiniuose MTV interneto puslapiuose tam, kad visi žiūrovai bet kada ir bet kur galėtų patikrinti nugalėtojų video dienoraščius, juos sukritikuoti, įsimylėti ir pradėti laukti kitų MTV muzikinių video apdovanojimų.

Būti vienu iš laimės kūdikių gali kiekvienas. Tereikia iki rugjūčio 15 dienos (snausti tikrai nėra kada) atsakyti į du klausimus: kokia bus tavo busima patirtis Niujorke ir kodėl MTV turėtų išrinkti tave?

„Tiesa, MTV pasiūlymas nemokamas, todėl laimėti konkursą įstengs tik kūrybingi, olimpiniu principu nesivadovaujantys ir kartais mamą su MTV supainiojantys žmonės“, - pergalės paslaptimis dalijasi Marius Veselis.

Atsakymai turi įtikinti, kad jų autorius – didžiausias MTV fanas, tikrai vertas tokios galimybės. Labai svarbu – viskas turi būti parašyta angliškai, nes komisija – tarptautinė. Visą informaciją, kurios trūksta, galima rasti adresu: www.mtv.tv/vma.

Naujasis konkursas, kaip ir pats MTV kanalas, yra skirtas ne kritikuojantiems, o kuriantiems žmonėms visame pasaulyje.

„Mes nuolat ieškom originalių būdų, kaip savo žiūrovus įtraukt į MTV aštrių pojūčių mėsmalę“, - sako Christian Jofre, „MTV Network International“ reklamos ir kūrybos viceprezidentas. „Šiuo atveju, 25 laimingos poros ar duetai MTV muzikiniuose video apdovanojimuose galės pasijusti tikraisiais VIP svečiais. Maža to, jie kurs video-dienoraščius, kuriuos internete galės stebėti ir vertinti visas pasaulis“.

MTV muzikinius video apdovanojimus, kuriuos galės pamatyti beveik pusantro milijardo žiūrovų, į Niujorką grįžta 13 kartą ir 10 kartą bus surengti „Radio City Muzic Hall“.

Apdovanojimų ceremonija vyks paskutinę vasaros dieną - rugpjūčio 31-ąją. Renginio vedėjai, atlikėjai, kandidatai į apdovanojimus, bei nominacijų pranešėjai bus paskelbti netrukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją