Šio pasirodymo metu kartu su ankstesniais hitais Andrius Mamontovas pirmą kartą atliko ir kelis kūrinius iš būsimo albumo „O, meile!”, kuris, planuojama, kad prekyboje pasirodys birželio 7 dieną.

„Noriu kiekvieną savo pasirodymą paversti ypatingu, todėl šiame koncerte pateikiau publikai malonų siurprizą ir pagrojau naujų dainų. Likau sužavėtas publikos reakcija! Po šio koncerto manau, kad sekantis radijo singlas iš naujojo albumo tikriausiai bus daina „Ufonautai“, tačiau ji išleista bus vėliau, nes dar tik įsibėgėja daina „O, meile!“, - teigė Andrius Mamontovas.

Palangoje muzikantas praleido visą šį savaitgalį, nes kitą dieną lankėsi „Balticum TV“ studijoje.

Pasak Andriaus Mamontovo vadybos kompanijos M.P.3 atstovų, šiais metais ketinama surengti ir daugiau šio atlikėjo koncertų Lietuvoje, tačiau jų skaičius bus labai nedidelis.

M.P.3 taip pat planuoja organizuoti išskirtinį ir labai specialų šios vienos ryškiausių Lietuvos muzikos žvaigždžių koncertą Vilniaus mieste liepos mėnesį. Rudenį taip pat numatomi keli Andriaus Mamontovo koncertai užsienio šalyse.

Iki koncerto Palangoje šiais metais Andrius Mamontovas scenoje buvo pasirodęs vienintelį kartą, kai sausio 31 dieną per „Radiocentro“ muzikinius apdovanojimus atliko savo praėjusių metų hitą „Naktis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją