Beveik kiekvieno žiūrovo rankose – taurė gėrimo. Kai kurie rūkė nepakildami iš vietos – niekas nieko pikto negalėjo pasakyti – „Bi-2“ solistas Liova pats scenoje traukė cigaretę po cigaretės.

Nors į estradą susirinko nedaug gerbėjų (maždaug pusė vietų buvo tuščių), susidarė įspūdis, kad čia – tikri grupės gerbėjai – žiūrovai puikiai mokėjo dainų tekstus ir plėšė juos kartu su atlikėjais.

RAGAVO ALAUS

Grupės įkūrėjai vadinami tik vardais – Liova ir Šura. Koncerto organizatoriai pasakojo, kad užsakant bilietus kilo keblumų dėl pastarojo pavardės.

Mat Šuros pavardė yra B II. Suprask, nieko nesiskiria nuo grupės pavadinimo. Kada Šura pasikeitė pavardę, istorija nutyli. Tačiau aviakompanijų darbuotojams nuolat kyla klausimų – ar tikrai tokia pavardė, ar ji neparašyta be klaidų.

Pasak koncerto organizatorių, iš Latvijos į Palangą lėktuvu atskridę „Bi-2“ nariai – neįnoringos žvaigždės. Jie pageidavo paragauti tamsaus lietuviško alaus – paragavę neišpeikė. Į persirengimo kambarį buvo užsakytas butelis konjako „Henessy“.

Lietuvoje „Bi-2“ koncertuoja trečią kartą. Palanga rusų rokeriams – jų tėvų jaunystės miestas, atostogų kurortas.

„Palanga tampa panaši į Jūrmalą“, – sakė muzikantai ir, pasak koncerto organizatorių, tokį palyginimą reikėtų suprasti kaip komplimentą. Ilgiau pasilikti mūsų pajūryje jiems nepavyko – laukė koncertas Maskvoje.

Po pasirodymo Palangos vasaros estradoje muzikantai ilsėjosi tik porą valandų – pavakarieniavo rusiškos virtuvės Čagino restorane.