„LT United“ muzikantai vieninteliai iš atlikėjų tą vakarą į sceną lipo du kartus - jiems taip pat buvo patikėtas ir šio renginio uždarymas.

Zagrebo senamiestyje esančioje kavinėje „Gradska Kavana“ vykusiame renginyje taip pat pasirodė keli Kroatijos atlikėjai bei Bosniją ir Hercegoviną šių metų „Eurovizijoje“ atstovavusi grupė „Hari Mata Hari“. Pusantros valandos trukusį renginį vainikavo „LT United“ hitas „We Are the Winners“.

Apdovanojimų renginio prodiuseriai negailėjo komplimentų tiek šiam kūriniui, tiek ir pirmą kartą nuskambėjusiai dainai „Fashion Show“, kurią publika iš karto ėmė dainuoti kartu su atlikėjais.

„LT United“ muzikantai pasirodymui į Zagrebą buvo išvykę penkiese be prieš pat kelionę susirgusio Sauliaus Urbonavičiaus. Tuo tarpu Marijus Mikutavičius dalyvauti šiame pasirodyme atskrido iš Vokietijos, kur stebėjo pasaulio futbolo čempionato rungtynes.

Dėl įtempto grafiko „LT United“ delegacija negalėjo ilgiau užsibūti Zagrebe. Grupės narys Viktoras Diawara kitą dieną jau skubėjo į Vokietijos mieste Sonderhauzene vykusį grupės „Skamp“ solo koncertą miesto šventėje. Andrius Mamontovas, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas jau ruošėsi šeštadienio koncertui Vilniaus klube „Tamsta“.

Kūriniu „We Are the Winners“ europinio populiarumo sulaukusi grupė „LT United“ naujausią savo dainą „Fashion Show“ pristatys ir Lietuvos klausytojams. Liepos mėnesį numatomas grupės pasirodymas Klaipėdoje vyksiančioje Jūros šventėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją