2017 m. lapkritį N. Karačencovo žmona, aktorė Liudmila Porgina pranešė, kad aktoriui plaučiuose rado piktybinį auglį. Pernai metų pabaigoje N. Karačencovas pradėjo gydytis nuo vėžio. Šių metų rugsėjį jį paguldė į ligoninę dėl plaučių uždegimo.

2017 metais garsus Rusijos kino ir teatro aktorius Nikolajus Karačencovas ir viena jo giminaitė patyrė galvos traumų per eismo įvykį netoli Maskvos, pranešė policija.

„Šiandien apie 19 val. 30 min. (vietos, 18 val. 30 min. Lietuvos) laiku Zagoriansko gyvenvietės apylinkėse susidūrė automobiliai „Toyota“ ir „Gazel“. Užsienietišku automobiliu važiavęs aktorius N.Karačencovas, jo giminaitė ir medicinos slaugė patyrė galvos smegenų traumų ir buvo skubiai nuvežti į artimiausią ligoninę“, – naujienų agentūrai „Interfax“ sakė vienas šaltinis teisėsaugos struktūrose.

Aktoriaus sūnus Andrejus patvirtino informaciją, kad N.Karačencovas po avarijos, įvykusios netoli jo užmiesčio vilos, buvo hospitalizuotas. Ši avarija įvyko praėjus lygiai 12 metų po kito incidento, kai N.Karačencovas buvo sunkiai sužeistas per eismo įvykį Maskvoje, dėl kurio buvo priverstas nutraukti aktoriaus karjerą. Tąsyk jis patyrė sunkią galvos traumą ir apie mėnesį išbuvo komoje.

N.Karačencovas sukūrė daugiau kaip 100 vaidmenų kino ir televizijos filmuose, tarp jų „Šerloko Holmso ir daktaro Vatsono nuotykiai“ (Prikliučenija Šerloka Holmsa i doktora Vatsona), „Žmogus iš Kapucinų bulvaro“ (Čelovek s bulvara Kapucinov), „Monzundas“ (Moonzund), „Batalionai prašo ugnies“ (Bataliony prosiat ognia“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)