Prieš Vingio parke įvyksiantį Lietuvos šimtmečio Dainų dienos koncertą nusidrieks šventės dalyvių ir žiūrovų eisena. Kaip žada organizatoriai, šiemet joje žingsniuos ir daugiau nei 3000 vilniečių. Eisenoje taip pat bus galima stebėti spalvingais kostiumais pasipuošusius atlikėju.

Kaip žada organizatoriai, eisenoje, kuri prasidės 14 valandą, žingsniuos ir apie 3000 vilniečių. Kalbama, jog vien Dainų šventės dalyvių eisena sudarys keletą kilometrų, tad renginys turėtų būti įspūdingas. Eisenai pasiekus parką prasidės koncertas.

Po koncerto lauks ir bene svarbiausia šios dienos tradicija, sujungianti lietuvius visame pasaulyje. 21 valandą Lietuvos laiku, visa šalis ir svetur esantys tautiečiai vienysis šalies himno giedojimui. Daugelis vilniečių ir miesto svečių šįvakar skubės ir į Vilniaus Vingio parką, kur Dainų šventės dalyviai ir žiūrovai giedos „Tautišką giesmę".

Kaip žada Dainų šventės organizatoriai, Vingio parke galėsime išvysti per tūkstančius dainininkų estradoje ir tiek pat klausytojų visame parke.

Kviečiame prisiminti praėjusių metų renginį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)