Menininkas sako, kad jam labai patinka dronu fotografuoti audras ir audros debesis, rašoma pranešime spaudai.

„Tai ganėtinai pavojinga ir bet kada toks skrydis gali būti paskutinis: siaučia didžiulis vėjas, o skraidyklei leistis tenka jau prapliupus stipriam lietui ar net krušai. Tokios nuotraukos ypatingos – grėsmingi debesys gniaužia kvapą, paskutiniai saulės spinduliai piešia vaizdus. Adrenalinas kyla, o galvoje sukasi viena mintis: jei dronas neatsilaikys prieš gamtos stichiją, visas šis grožis išliks tik mano atminty. Niekam negalėsiu jo parodyti, su niekuo nepasidalinsiu tų magiškų akimirkų žavesiu“, – parodos pristatyme rašo Andrius Repšys

Lietuvos spaudos fotografų klubo narys Andrius Repšys yra tapęs pirmojo konkurso „Lietuvos spaudos fotografija“, vykusio 2002 metais, temos „Sportas“ nugalėtoju. Profesionaliai fotografuoti pradėjo dar dirbdamas miškininku prieš du dešimtmečius, vėliau įsidarbino fotoreporteriu dienraštyje Panevėžyje. Autorius yra surengęs per 30 personalinių parodų, laimėjęs ne vieną apdovanojimą, tarpe jų keturi „Auksiniai kadrai“. Pernai jo paroda „Pajusk skrydžio jėgą“ buvo eksponuojama Lietuvos paviljone tarptautinėje parodoje „EXPO 2017“ Astanoje, Kazachstane.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją