47 metų Terry Bryantas areštuotas įtarus jį vagyste sunkinančiomis aplinkybėmis, sakė policijos atstovė Rosario Herrera.

„Neilgai trukus Frances ir jos „Oskaras“ vėl buvo kartu. Sugrįžimą jiedu atšventė dvigubu mėsainiu su sūriu iš „In-N-Out Burger“, – naujienų agentūrai „The Associated Press“ sakė F. McDormand atstovas Simonas Hallsas.

F. McDormand sekmadienį gavo geriausios aktorės „Oskarą“ už darbą filme „Trys stendai prie Ebingo, Misūryje“ (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

Jos „Oskaro“ statulėlė, kaip įtariama, buvo pavogta per dūzges, į kurias T. Bryantas turėjo bilietą, sakė R. Herrera.

Du „Oskarus“ jau turinti aktorė, kuri taip pat susišlavė „Auksinį gaublį“, Ekrano aktorių gildijos (SAG) apdovanojimą, nepriklausomo kino kūrėjų apdovanojimą „Independent Spirit“ ir BAFTA apdovanojimą, sekmadienį įveikė Sally Hawkins, nominuotą už vaidmenį „Vandens formoje“ (The Shape of Water), Margot Robbie, suvaidinusią filme „Aš esu Tonya“ (I, Tonya), Saoirse Ronan (Eiršą Ronan) iš „Lady Bird“ ir jau 21 kartą nominuotą Meryl Streep, kuri šį kartą nominaciją gavo už darbą filme „Valstybės paslaptis“ (The Post).

„Trijuose stenduose“ F. McDormand suvaidino užgrūdintą moterį, siekiančią teisingumo už dukters nužudymą. Pirmąjį savo „Oskarą“ ji gavo 1996 metais, už darbą sutuoktinio Joelio Coeno ir jo brolio Ethano (Itano) režisuotame filme „Fargo“.

T. Bryantas pirmadienį ryte buvo laikomas paskyrus 20 tūkst. dolerių (16,25 tūkst. eurų) užstatą.

T. Bryanto telefono numerio žurnalistai kol kas negavo, taip pat neaišku, ar jis turi advokatą, kuris galėtų pakomentuotų jo vardu.