„Šio renginio pagrindinė idėja yra pakeisti visuomenės požiūrį į labdaringus renginius, nes dažniausiai visi liūdi, verkia ir gaili. Šiuo metu mes nusprendėm gerą darbą atšvęsti, todėl renginys bus labai linksmas, kviečiam labai jaunimą prisidėti“, – kviečia viena iš renginio organizatorių Virginija Kanaukaitė.

Organizatorės žada surinkti lėšų, kad galėtų padėti skurstantiems ir vienišiems senyvo amžiaus žmonėms. Pasitelkusios muziką jos sukurs abipusę šventę – jaunatvišką koncertą norintiems paaukoti ir tiems, kam tos aukos reikia.

„Man tai buvo labai jautri tema, nes aš pati daug laiko bendrauju su savo seneliais, juos labai myliu ir mes šnekame, juokiamės, apie jų vaikystę kalbame. Tad norėjosi padėti tiems, kurie to dėmesio galbūt negauna tiek, kiek jo reikia. Todėl šitą renginį skiriame seneliams“, – pasakoja Gintė Sičiūnaitė

Sumanymą padės įgyvendinti jau aštuntus metus veikiančios „Artumo“ programos savanoriai, kurie lanko daugiau nei 90 sergančių, neįgalių senyvo amžiaus žmonių. Visa gauta parama bus perduodama savanoriams. Jie užtikrins, kad nė vienas programoje dalyvaujantis senolis neliktų pamirštas.

Paramos koncertą kartu su organizatorėmis švęs Gabrielius Vagelis, grupės „Balu“, „Flash Voyage“, „Deeper Upper“ ir „Golden Parazyth“. O norintys vienytis ir taip parodyti draugystę su senyvo amžiaus žmonėmis jau antradienio vakarą gali atvykti į muzikos klubą „Tamsta“.

Be to, negalintys dalyvauti, bet norintys prisidėti prie akcijos, gali aukoti „Artumo“ programai.