Atvirame pokalbyje su laidos vedėja Indre Stonkuviene muzikantas prabils apie skaudžius išgyvenimus, kurie jį užgrūdino kaip asmenybę. M. Levickis sako turtų ir šlovės pasiekęs ne lemtingo atsitiktinumo dėka, o sunkiu darbu, rašoma laidos anonse.

Iš Tauragės kilusio ir vaikystę Šiauliuose praleidusio muzikanto gyvenimas dabar atrodo lyg netikėtai laimėjus loteriją. „Nepasikeitė tik tai, kad vis dar groju”, – juoksis garsus muzikantas.

Tiesa, išgarsėjus gyvenimas toli gražu netapo lengvesnis. Akordeonistas tikins, kad tuo metu, kai jį žmonės tik ėmė atpažinti gatvėje, apėmė labai keistas jausmas. Pasak M. Levickio, buvo iš karto aišku, kad norint nelikti vienadiene žvaigžde būtina žengti į priekį.

Pasak muzikanto, jo darbas itin sunku ir reikalauja ne tik fizinės, bet ir emocinės ištvermės. Negana to, ne visi koncertai jo karjeroje pavyksta sklandžiai. „Vienas įsimintiniausių buvo koncertinis turas Amerikoje su žymiu smuikininku. Tai tikriausiai didžiausias kuriozas mano karjeroje, mat ant scenos antroje koncerto dalyje aš neišėjau, nes užmigau ant medinės kėdės”, – juoksis laidoje jis.

Koks dabar M. Levickio gyvenimas? Kokius kelias vyrui reikėjo praminti? Kokia tikroji šlovės kaina? Visa tai pamatyti galėsite jau antradienį 20.30 val. laidoje „Kitu kampu” su Indre Stonkuviene per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)