„Pirmas įspūdis apie šalį, kolektyvą, teatrą yra labai svarbu. Kai solistai Vilniuje dirba už 4-5 kartus mažesnius atlygius negu Europoje, kai Kongresų rūmuose nėra ne tik kad normalios scenos ar padorių užkulisių, bet ir persirengimo kambarių, o kai pagrindinio vaidmens atlikėjui reikia prasidainuoti prieš spektaklį, - visiškai nesvarbu, kokio dydžio žvaigždė jis bebūtų, – tą jis turi daryti bendro vyrų persirengimo kambario tualete… Taigi, reikia verstis per galvą ir bandyti sudaryti įspūdį taip unikaliai, kad magijos būdu solistai net nepastebėtų, kur jie yra ir buitinės sąlygos neimtų dominuoti. Reikia padaryti taip, kad žmonėms būtų gera! Tuomet jie sugrįš. Na, o mes esame didūs talentai iš nieko statyti oro pilis“, – pasikausčiusi didele juodo humoro doze situaciją pristato režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

Įkvėpti nepaprastai sėkmingos 11-ojo sezono pristatymo akcijos Vilniaus oro uoste, kurią vien socialiniuose tinkluose peržiūrėjo virš 225 000 žmonių, „bohemiečiai“ nutarė nustebinti atvykstančius vokalistus, padarydami siurprizą: pasitikti kiekvieną iš jų bagažo laukimo salėje skambant atvykstančio solisto arijai iš operos „Faustas“. Tuo pat metu keleiviams buvo garsiai pristatomas pats dainininkas, slapta kamera filmuojant jų pačių ir aplinkinių reakcijas.

Net keturių lėktuvų keleiviai turėjo progą išgirsti ištraukas iš Ch. Gounod operos ir iš arti susipažinti su į Vilnių atvykusiais talentais: fantastiškai Mefistofelio vaidmenį premjerose atlikęs Almas Švilpa atskrido iš Eseno, kuriame gyvena ir dainuoja jau daugiau kaip 20 metų, Margaritos vaidmenį atliksiančios Jekaterina Gončarova ir Olena Tokar, atskrido iš Peterburgo ir Frankfurto, na o lėktuvo iš Paryžiaus keleiviai turėjo dvigubą malonumą, nes vienu metu susipažino net su dviem Faustais: meksikiečiu Diego Silva ir prancūzu Sebastienu Gueze.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją