Koncerto antroje dalyje populiarėjantis jaunosios kartos solistas kontratenoras Vaidas Bartušas atliko solinį kūrinį „The Sky and the Dawn and the Sun“ (Celtic Woman). Po šio kūrinio jis pasakę trumpą kalbą ir visos publikos bei choristų akivaizdoje pasipiršo Mildai. Tai buvo siurprizas tiek publikai, tiek visiems choro „Bel Canto“ choristams.

Aidint audringiems plojimams, ji atsakė „taip“. Aplink buvusių kolegių akyse suspindo džiaugsmo ašaros.

V. Bartušas DELFI sakė: „Mano mylimoji Milda yra kartu su choru „Bel Canto“ jau aštuonerius metus. Choras Mildai yra kaip šeima, kurioje ji yra mylima, gerbiama, globojama, čia ji augo kaip profesionali muzikantė. Kai pasiryžau šiam ypatingam žingsniui, iš karto buvo aišku – tai turiu padaryti choro „Bel Canto“ koncerte visų choristų ir publikos akivaizdoje. Labai džiaugiuosi, kad šiai idėjai su didžiausiu entuziazmu pritarė choro meno vadovas Egidijus Kaveckas ir choro prezidentas ir prodiuseris Audrius Valatkevičius. Tik jie iš visos 65 dainininkų komandos žino apie šį siurprizą. Na, ir, žinoma, esu be galo laimingas, kad Milda ištarė – taip“.

„Kai Vaidas papasakojo apie savo siurprizo idėją mūsų choro meno vadovui E. Kaveckui ir man, nedvejojome nė sekundę. Milda visada buvo, yra ir visada bus nuostabia mūsų komandos nare – puikia drauge, profesionalia mokytoja ir nuostabia dainininke. Milda yra be galo šviesus, šiltas, pozityvus žmogus. Choristų emocijos, ašaros ir susižavėjimo šūksniai šį ypatingą vakarą tai puikiai iliustravo. Na, ką gi, atslūgus emocijoms, teks pradėti galvoti apie mūsų šou Mildos ir Vaido vestuvėse,“ – su šypsena sakė A. Valatkevičius.

Piršlybos koncerto metu - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)