Grupė vengrų menininkų kviečia į nepamirštamą pažintinę kelionę po mišką. Įženkite į judesio jutiklių zoną ir sukurkite žalios šviesos kraštovaizdį pagal savo unikalius judesius. Tiesiog vaikščiokite tankiame miške ir stebėkite savo paties susikurtus vaizdus!

"Beepositive" (venrgų kūryba)

Dániel Besnyő ir Gábor Karcis savo projektais aktyviai populiarina vizualinius menus Vengrijoje. Menininkai inicijuoja originalius medijų menų projektus – kuria teatrines, architektūrines šviesos projekcijas atvirose erdvėse. Drauge su Ferenc Varga jie eksperimentuoja su modernių technologijų sistema LEDBLADE, kuri dizaineriams padeda įgyventinti neįtikėtinas kūrybines idėjas.

"Beepositive" (venrgų kūryba)

LEDBLADE sistema yra ypač efektyvi, kuriant tūrines šviečiančias geometrines figūras ir erdvės gylį, trimačius vaizdus. LEBLADE technologijų pagalba vengrų menininkai kuria įsimintinas regėjimo patirtis.

"Beepositive" (venrgų kūryba)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją