Nors garsūs režisieriai neretai mėgaujasi dideliais turtais ir šlove, E. Riazanovas gyveno paprasto žmogaus gyvenimą.

Portalui „Super“ pavyko išsiaiškiti, kad tarp kilnojamojo ir nekilnomajojo turto, aprašyto oficialiuose dokumentuose, yra du butai. Vienas – 38,9 kvadratinių metrų, kitas – beveik 56-ių. Pastarajame – dviejų kambarių bute – E. Riazanovas ir gyveno.

Nuo 2000-ųjų režisierius taip pat turėjo 198,4 kvadratinių metrų sodo namą Maskvos apskrityje.

Taip pat paminėtas ir 2006 metų „Lexus“ markės automobilis bei jam skirtas garažas.

Primename, kad garsus Sovietų Sąjungos ir Rusijos režisierius mirė Maskvos ligoninėje, būdamas 88-erių.

Lapkričio 21 d. E. Riazanovas paguldytas į ligoninę, prieš tai jis ligoninėje buvo gydytas rugsėjo ir spalio mėn. Rugpjūčio mėn. jam atliktas profilaktinis kraujagyslių valymas. Buvo pranešama, kad E. Riazanovas pajungtas prie dirbtinio plaučių ventiliavimo aparato.

Praėjusių metų lapkritį E. Riazanovui buvo diagnozuotas ūmus smegenų kraujotakos sutrikimas, ir jis kelis mėnesius praleido ligoninėje.

E.Riazanovas, sukūręs apie 30 filmų, tarp jų sovietinio kino klasika tapusius „Saugokis automobilio“, „Likimo ironija arba po pirties“, „Tarnybinis romanas“ ir „Garažas“, mirė lapkričio 29-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)