Vakarop, nuo 17.30 val., kiemelyje vaikai galės džiaugtis žiemos malonumais, žaisti judrius žaidimus, bendrauti su personažais, į renginio šurmulį atkeliavusiais tiesiai iš miško.

Vėliau aktorių trupė „Teatriukas” paseks specialiai šiai šventei sukurtą muzikinę teatralizuotą pasaką, dainuos jaunieji Mokytojų namų dainininkai iš vaikų popmuzikos ir dainavimo studijos „Mikrofonas” (vad. Giedrius Balutis). Šventei baigiantis į kiemelį užsuks Trys karaliai, kurie kartu su vaikais šventines eglutes palydės į kelionę namo. Šventės dangų nušvies šventiniai fejerverkai.

Beveik du dešimtmečius Vilniaus mokytojų namų rengiama šventė „Lik sveika, Kalėdų eglute” yra neatskiriama Vilniaus m. kalėdinio šurmulio pabaigos dalis. Vilniečiai jau įprato, kad šventinis renginiai sostinėje baigiasi atsisveikinimo su eglutėmis šventę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją