Kartu bus kuriamas laiko mechanizmas, skaičiuojamos žvaigždės žemėje, keliaujama pas draugus „Kišenių šalyje”. Susirinkusiems dainuos trupės „Teatriukas” aktoriai ir muzikos studijos „Mikrofonas” jaunieji dainininkai, atėjusius į šventę kalbins Mėta Meškinija.

Skirtingai nei anksčiau, renginio programa skirta ne vien mažiesiems – sniegą tirpdys ugnies artistai „Altaja”, parodysiantys įspūdingą specialiai šiai šventei paruoštą programą. Vienas svarbiausių šventės akcentų – Trijų Karalių apsilankymas.

Iš sostinės miškų atklydęs kiškis visus vaišins saldžia kakava. Kaip ir kiekvienais metais, renginio metu bus gausu įvairiausių žaidimų. Kiemelyje įrengtame didžiausiame žiemos ekrane kiekvienas galės išvysti save. Svarbiausia – nepamiršti šypsotis...

Šventę vainikuos fejerverkai, o skambant tradicinei renginio dainai, į dangų pakils spalvinga iš balionų pagaminta eglutė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją